REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Amanta unui politician turc, dispărută la Constanţa, a fost omorâtă de fratele ei

Amanta unui politician turc, dispărută la Constanţa, a fost omorâtă de fratele ei

Replica API 29 mai 2012 | 00:00 251

Răsturnare de situaţie în cazul Larei Şaban:

Răsturnare de situaţie în cazul Larei Şaban:

Răsturnare de situaţie în cazul femeii dispărute la Constanţa. După ce toată lumea, inclusiv anchetatorii, bănuiau că Lara Şaban, de 27 de ani, a fost răpită şi dusă în Bulgaria, apoi în Turcia, pentru răscumpărare, ancheta a luat, ieri, o altă turnură. Suspectul principal în cazul respectiv a devenit chiar fratele tinerei, Ghiunal Gilberto Şaban, cel cu care trebuia să se întâlnească în faţa unui hotel pentru a vedea un apartament. Bărbatul a fost audiat, ieri, împreună cu alte persoane din anturajul său.

În urma audierilor şi a unor cercetări specifice, oamenii legii au stabilit că, de fapt, tânăra nu a fost răpită, ci omorâtă într-un apartament din Constanţa. La faţa locului au ajuns procurori criminalişti, poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi alţi specialişti, aceştia găsind urme de sânge şi alte probe, însă nu au găsit cadavrul victimei. Ghiunal Gilberto Şaban şi un prieten al acestuia, George David, au fost reţinuţi, aseară, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă. În timpul audierilor, Şaban a fost asistat de un avocat. "Clientului meu i s-a adus la cunoştinţă o învinuire de omor deosebit de grav şi una de tâlhărie, a fost audiat şi urmează să vedem ce se va întâmpla mai departe. Este suspectat că şi-ar fi omorât sora. I s-a adus la cunoştinţă învinuirea, am semnat procesul-verbal de aducere la cunoştinţă a acesteia, nici el şi nici celălalt învinuit, care este un prieten al clientului meu, nu au vrut să dea declaraţii, menţinându-le pe cele date iniţial", a declarat avocata inculpatului, Ghiulfer Aisun Ismail, din Baroul Constanţa. Reamintim că femeia de 27 de ani a venit în România pentru a-i cumpăra mamei sale un apartament. Însă nu şi-a mai adus planul la îndeplinire, întrucât a dispărut fără urmă câteva zile mai târziu. Unele surse susţin că aceasta şi-a petrecut mai multe nopţi prin cluburi, cheltuind sume mari de bani. De remarcat că suma de bani cu care venise din Turcia pentru achiziţionarea apartamentului a fost găsită neatinsă în seif. Poliţiştii bănuiau că femeia a fost răpită de mai mulţi cetăţeni turci şi dusă în Bulgaria, apoi în Turcia, de unde venise. Însă se pare că a fost o pistă greşită lansată tot de fratele femeii.

Cine a fost Lara Şaban

De menţionat că Lara Şaban era amanta politicianului Huseyn Sipahi, care candidează la Primăria Istanbul. Din relaţia celor doi a rezultat şi o fetiţă, nerecunoscută însă de politician, care este însurat. Tânăra lucra în Turcia la un post de televiziune, fiind moderatoare.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369