REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

AMĂNUNTE din ANCHETĂ: Răzvan Ciobanu ar fi murit în seara de duminică

AMĂNUNTE din ANCHETĂ: Răzvan Ciobanu ar fi murit în seara de duminică

Replica API 15 mai 2019 | 00:13 682

Noi detalii din ancheta morții lui Răzvan Ciobanu ies la iveală. Potrivit știripesurse.ro, se pare că designerul a murit în seara de 28 aprilie, în intervalul orar 20.00 - 22.30.

Amintim că tragedia s-a petrecut când Răzvan Ciobanu se deplasa dinspre Năvodari către Săcele, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă cu mașina, mergând circa un kilometru pe câmp, punând la pământ mai mulți copăcei și răsturnându-se, de mai multe ori.

Trupul acestuia a fost proiectat pe pământ, în partea dreaptă a vehiculului Range Rover, care aparținea unei prietene. Cadavrul a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112. Specialiștii în domeniu au precizat că era mort de câteva ore, fiind deja înțepenit. Apoi au apărut tot felul de ipoteze legate de deces, dar și despre faptul că localnicii din Săcele au sustras mai multe bunuri de la locul tragediei.

Oamenii legii au spulberat toate aceste presupuneri, precizând că nu există suspiciuni de suicid sau altele, fiind vorba, în mod clar, de un accident rutier. Totodată, aceștia au precizat că toate bunurile au fost ridicate de către anchetatori de la fața locului, mai rămânând, rătăcite, o biblie, o sticlă cu apă etc, care au fost luate de către persoanele din zonă și duse la Poliție din Săcele.

Citește DETALII AICI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poponarul umbla cu Biblia la el si Dzeu l-a pedepsit.
3
5
Ai dreptate Klaus nici mie nu imi mai place de Constanta zilelor noastre plus ca s-au inmultit prea mult tiganii!
12
0
Dumnezeu sa-l ierte ....dar ajunge cu atata tatam . Din pacate , asa ceva trasmite si la tv ! Iar tinerii , in lipsa de adevarate valori , se raporteaza la mall-uri si creatori de carpe . Pur si simplu se trasmit nimicuri . Merg articole , despre Constanta interbelica . Despre Casa cu lei , despre timpu petrecut de Eminescu la Constanta . Sunt anii , cand acest oras , nu trasmitea smechereala si prost gust , ci invers .
23
1
Si duoamna vicol trebuie intrebata de cineva ce inghite. Are un aspect dubios mascat de machiaj.
12
4
Oameni buni trezit-va ,a murit un nenorocit de poponar drogat asta este tragedia romanilor?
23
7
Usor usor ajungem la crima. Ce era si normal din prima.
6
9
Cine este Razvan Ciobanu un croitaras amarat ajuns in lumea mare un drogangiu,tatuat in totalitate si rupt de foame.Dna avocata Vicol care apare trup si suflet la televiziuni de ce nu l a intrebat pe prietenul ei de ce se drogheaza si nu are o viata normala cat era acesta in viatade asemenea si familia?.Faceti dna avocat lucruri bine cat persoanele sunt in viata si nu ii lasati sa cada intr o extrema fara intoarcere.
26
1
Iar va apucati s-o cautati pe Elodia?
27
0
Pai si accidentul nu sa intamplat la ora 01:00 dimineata? El crapase inainte?
4
3
Mare vedeta toata lumea vorbeste de razvan ciobanu fratilor trezitiva faceti si voi articole despre oameni capabili ce au facut ceva ptr tara nu depre drogati da la cata prostie e in tara asta prinde
50
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367