REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ambasadoarea Israelului intervine în scandalul dintre Iohannis și Guvern: „Îmi pare rău că acest clivaj s-a întâmplat din cauza noastră“

Ambasadoarea Israelului intervine în scandalul dintre Iohannis și Guvern: „Îmi pare rău că acest clivaj s-a întâmplat din cauza noastră“

Replica API 26 aprilie 2018 | 00:00 338

Tamar Samash

Ambasadoarea Israelului la Bucureşti, Tamar Samash, declară, într-un interviu acordat AGERPRES, că ţara sa regretă că s-a creat un "clivaj" între Executivul şi Preşedinţia din România pe tema discuţiilor referitoare la mutarea ambasadei române de la Tel Aviv la Ierusalim, dar speră că "lucrurile se vor linişti". Declaraţia lui Tamar Samash vine în contextul în care, de miercuri, premierul Viorica Dăncilă se află în vizită oficială în Israel.

Ea face referire şi la invitaţia de a merge în Israel, făcută de prim-ministrul Benjamin Netanyahu către preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. "Îmi pare foarte rău, pentru că este vorba de o problemă legată de politica internă a României şi intenţia noastră nu a fost ca acest subiect să creeze atâta tulburare. Ne aşteptăm ca lucrurile să se calmeze. Repet, avem relaţii foarte bune între România şi Israel, celebrăm 70 de ani (de relaţii diplomatice - n.r.).

Timp de 70 de ani au existat relaţii bune între România şi Israel. Nu a contat cine a fost în guvern, mereu am avut relaţii bune. Îmi pare rău că acest clivaj între preşedinte şi guvern s-a întâmplat din cauza noastră. Îmi pare rău şi sper că se vor linişti lucrurile", spune ambasadoarea Israelului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clivajul a pornit de la doi prosti cu zurgalai : odiosul mascarici Dragnea si sinistra sa maimuta Vasilica ... Bagabonti !
2
1
Ce comentariu deplasat, draga Elena!
1
2
Ce va pare rau ca ati facut scandal voi ati Jupuit si ras peste tot in lume si asta faceti ca Hitler nu a fost baiat prost ca voi tin tantar faceti armasar.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614