REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ambasadorul SUA în România, mesaj de Anul Nou

Ambasadorul SUA în România, mesaj de Anul Nou

Replica API 1 ianuarie 2017 | 01:11 521

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, le transmite românilor un mesaj video pe o rețea de socializare. Klemm spune că anul 2016 a fost de o importanţă deosebită pentru parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite şi că relaţia dintre cele două ţări nu a fost niciodată mai puternică.

Despre 2017, diplomatul afirmă că va fi un an cu oportunităţi deosebite, în contextul schimbărilor de guvern din cele două ţări.

”Anul 2016 a fost de o importanţă deosebită inclusiv pentru parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite. Cred cu tărie că relaţia noastră bilaterală, cea dintre România şi SUA nu a fost niciodată mai puternică. De asemenea, 2016 ne-a oferit mie şi soţiei mele ocazia de a călători mult prin România.

În timpul acestor călătorii am fost încântaţi de frumuseţea României şi de căldura, ospitalitatea şi generozitatea tuturor celor cu care ne-am întâlnit, în toate locurile pe care le-am vizitat.

Acum începem un nou an. 2017 va fi un an cu oportunităţi deosebite pentru că America va avea un nou guvern şi România va avea un nou guvern. Acest lucru pune practic o mare responsabilitate pe umerii mei şi pe umerii echipei mele de la ambasadă, pentru a face tot ce putem să întărim în continuare Parteneriatul strategic SUA-Romnânia.

Aşadar, permiteţi-mi să vă urez vouă şi familiilor voastre tot ce este mai bun în noul an şi «La mulţi ani!»”.

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pleaca acasa , retardatule , sa comanzi la ma-ta , nu in romania . Cu ce drept iti dai tu cu parerea despre politica interna ? vezi ca te cheama trump acasa !
3
0
Daca nu atentati la bogatiile solului si subsolului RO. e ok, si sa nu se bata rusii cu americanii pe pamantul nostru pana la ultimul roman!
0
0
Poate faci o noua vizita in Tinutul Secuiesc sa te pozezi din nou cu steagul lor asa, din curtoazie.
2
0
cu ala ce face afirmatii tampite la adresa tarii, inainte sa verifice ce documente avem noi despre ei
0
0
sa fie sigur ca stim noi sa facem fata oportunistilor, Dar guvernul sa nu accepte pe ciolos in nici o functie atat timp cat a fost si face parte din gasca oportunistilor !
2
0
ADEVARAT, este reprezentantul lui PUTIN, asa ca la viitorul an nou veti - GAVARIT RUSKI.
0
0
La multi ani USA alaturi de Romania, va rugam sa ne faceti o tara ca o floare, cum este USA, va mai rugam sa ne aduceti Modova inapoi, va mai rugam sa ne aduceti Insula Serpilor inapoi, va mai rugam sa ne aduceti inapoi tezaurul Romaniei, spuneti-i domnului Presedinte Donald Trump ca poporul roman are mare incredere in puterea domniei sale de gandire si in puterea domniei sale de a readuce Romaniei inapoi ceea ce rusii ne-au furat cu mare nerusinare !
1
3
sa ne mai lase in pace si sa isi mai vada de tara lor
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218