REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Amber Heard, răzbunare de milioane de dolari! Johnny Depp ar putea să o dea în judecată din nou

Amber Heard, răzbunare de milioane de dolari! Johnny Depp ar putea să o dea în judecată din nou

Replica API 23 iunie 2022 | 00:00 1315

Amber Heard este pe cale să accepte o ofertă de milioane de dolari, după ce a fost găsită vinovată în procesul intentat de Johnny Depp pentru defăimare. Actrița are de gând să publice o carte despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț.

Amber Heard

Amber Heard simte că nu va mai avea succes ca actriță, la Hollywood, după ce a fost găsită vinovată de magistrați în procesul intentat de fostul său soț. Potrivit publicației OK Magazine, Heard este „falită” și „nu se află în poziția în care să refuze bani”, motiv pentru care vrea să își încerce succesul ca autoare. Biografia sa va cuprinde preponderent detalii despre abuzurile la care a fost supusă.

„Amber consideră că, la Hollywood, cariera ei s-a încheiat deja. E deja în discuții și e entuziasmată pentru asta. În acest punct, nu mai are nimic de pierdut și vrea să spună tot”, a declarat o sursă.

Amber Heard și Johnny Depp, din nou la tribunal?

Cu toate acestea, fosta soție a lui Johnny Depp trebuie să fie atentă cu afirmațiile pe care le face, căci riscă să fie dată în judecată din nou, dacă afectează imaginea actorului cu care a fost căsătorită vreme de câțiva ani.

„Verdictul din Virginia, după mai multe săptămâni de mărturii groaznice, a avut un efect devastator asupra credibilității și reputației lui Amber Heard. Jurații au contestat, practic, că Heard nu a fost deloc credibilă, scrie click.ro.

Mărturia ei a fost respinsă în întregime. Ba chiar, unul dintre ei a comentat că nu a fost deloc credibilă în momentul în care a plâns, în tribuna martorilor. Johnny Depp a primit 10.000.000, o sumă de bani pe care Heard nu o poate plăti.

S-a ajuns până în punctul în care ea vrea so discute despre acest caz, dar și despre relația cu Johnny Depp într-o carte, dar trebuie să fie precaută în legătură cu ceea ce spune despre el. Depp și avocații lui vor citi și vor asculta orice spun Amber. Dacă întrece o limită, ceea ce e foarte probabil, nu e de mirare că va fi dacă în judecată din nou pentru defăimare și va sfârși tot în sala de judecată”, spune Dror Bikel, autorul „Divorțul 1%, când titanii se lovesc”, pentru sursa citată anterior.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Crezi ca Johnny e vreo usa de biserica?
0
0
a dreqului cordeze a face orice sa cistige bani nemunciti.sper s.o ia din nou in freza!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218