REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

AMBULANŢĂ implicată într-un accident rutier: două victime! VIDEO

AMBULANŢĂ implicată într-un accident rutier: două victime! VIDEO

Replica API 28 martie 2018 | 00:36 839

Un accident rutier a avut loc la intrare în comuna Cumpăna, la faţa locului deplasându-se Ambulanţa, dar şi Poliţia, care au fost alertate prin 112.

Accidentul a avut loc între un autoturism şi o ambulanţă de la SAJ Constanţa, care se deplasa la o pacientă, de 49 de ani, din Cumpăna, care acuza cefalee şi vertij.

În urma impactului între ambulanţă şi un autoturism, a rezultat accidentarea asistentei medicale, care a fost transportată la spital cu traumatism membru inferior şi traumatism coloană lombară. De asemenea, a fost rănită şi o persoană din maşina implicată în coliziune, dar care a refuzat transportul la spital.

Ambulanţa implicată în accident avea în funcţiune semnalele sonore şi luminoase.

Ce spun oamenii legii:

La data de 27 martie a.c., un bărbat, în vârstă de 23 de ani, a condus o autoutilitară pe Șoseaua Constanței în localitatea Cumpana, dinspre DN39 către centrul localității Cumpăna. După intersecția cu strada Ion Minulescu, conducătorul în cauză nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu o ambulanță, aceasta având in funcțiune semnalele luminoase și sonore.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în alte două autoturisme care se aflau stationate. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducatorului autoutilitarei, precum și a asistentei din ambulanta, în vârstă de 37 de ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Senatorul Tit-Liviu Brailoiu a iesit iar la rampa pe Replica. Acest senator, are cele mai multe "luari de pozitii" pe acest site. Comentariile nu sunt permise. Coincidenta ? Nu credem in coincidente politice. Replica, vrei sa fii formatoare de opinii cu un parlamentar vulgar si nu numai ? Frate-su era cat pe ce sa devina proprietarul Eforiei.
4
0
Ce se mai aude cu dosarul lui Badescu?
0
1
Eu am folii negre pe toate geamurile la logan alb,in Cernavoda rutiera doarme!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102