REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

AMBULANȚIERUL găsit MORT în MAȘINĂ era în DEPRESIE?!

AMBULANȚIERUL găsit MORT în MAȘINĂ era în DEPRESIE?!

Replica API 19 ianuarie 2022 | 00:40 6707

Doliu în localitatea Negru Vodă, după ce trupul unui localnic, șofer din cadrul SAJ a fost găsit neînsuflețit, într-un autoturism, ce se afla pe un drum agricol, în raza comunei Cerchezu. ”Un om bun, liniștit, cu o familie frumoasă, situație materială bună, ba chiar își luase de puțin timp o mașină nouă de familie”... Așa l-au descris vecinii pe bărbatul găsit decedat marți, 18 ianuarie, pe câmp, la Cerchezu. Deși viața șoferului de ambulanță părea una împlinită, acesta având o carieră de 15 ani în cadrul SAJ, o familie frumoasă, de unde au rezultat două fetițe. Potrivit unor localnici, au apărut speculații cum că victima suferea de depresie, de ceva timp. Familia și apropiații au luat cu asalt rețelele de socializare cu mesaje de ”ADIO”.

Reamintim că marți, 18 ianuarie, în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Secției 9 Topraisar au fost sesizați printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, pe un drum agricol, în apropiere de comuna Cerchezu, se află într-un autoturism, o persoană ce nu prezentă semne vitale. Ajunși la fața locului, polițiștii au confirmat cele sesizate, fiind vorba despre un bărbat de 43 de ani din localitatea Negru Vodă.

Din primele cercetări, trupul neînsuflețit nu prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru cunoscuți, întrucât bărbatul era în floarea vârstei și avea o familie frumoasă și respectabilă acasă. Acesta se putea lăuda cu faptul că avea o carieră de 15 ani în cadrul SAJ, unde era respectat și îndrăgit de colegi, o familie frumoasă de unde au rezultat două fetițe, iar soția acestuia, se pare că este cadru didactic la o școală primară din localitatea Negru Vodă, iar situația materială a acestora era una bună. Ba chiar își achiziționaseră de curând o nouă mașină de familie, potrivit informațiilor primite de la vecini.

În schimb, potrivit declarațiilor unor localnici, deși din exterior viața lui R.I. părea una ”roz”, au apărut speculații cum că acesta suferea de depresie de ceva timp, dar nu se cunosc motivele.

”Iulian era un om tare bun, liniștit, cu o familie frumoasă, dar se știa de ceva timp că ceva îl măcina și se auzise că suferea de depresie. Nu știm din ce motive pentru că erau o familie reținută și nu povesteau ei prea multe”, a declarat pentru reporterii Replica o localnică.

Apropiații și familia au luat cu asalt rețelele de socializare cu mesaje de ”ADIO”

Mesajele de condoleanțe curg neîncetat pe paginile de socializare. ” Drum lin către Dumnezeu prieten drag! În urmă cu 5 cinci ani m-ai salvat mergând la urgență cu mine și mulți alții ai salvat prin bunătatea ta.,Dumnezeu sa vegheze asupra sufletului tău milostiv!”, ” Dumnezeu să te odihnească în pace varule! Ai plecat prea devreme dintre noi! Drum lin către îngeri suflet blând și bun! ”, ” Drum lin către cer prieten drag!!!”, ” Sincere condoleanțe familiei! Tărie de caracter în această perioadă grea, prin care trece! Fratele meu de cruce te-ai dus prea devreme la Tatăl Ceresc! La revedere, prieten, frate și văr adevărat! Nu te vom uita niciodată! ”, sunt doar câteva dintre acestea.

O.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D zeu sa l ierte. Un om deosebit de bun
7
1
Kataksar comuna ando cascioarele
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102