REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

AMENAJAREA unei PARCĂRI din CONSTANȚA, aproape de FINAL!

AMENAJAREA unei PARCĂRI din CONSTANȚA, aproape de FINAL!

Replica API 24 august 2020 | 00:00 2553

Primăria Municipiului Constanța a adus în atenția opiniei publice un proiect legat de o parcare. Este vorba de parcarea cu 320 de locuri pe terenul delimitat de străzile Ștefăniță VodăDionisie cel Mic, aproape de finalizare. Luni, 24 august, a început așternerea stratului final de asfalt.

Lucrările vor continua în această săptămână, pentru a acoperi toată suprafața carosabilă. Ulterior, parcarea va fi marcată și numerotată corespunzător.

Daniel Vlăescu - șef serviciu tehnic S.C Confort Urban: “Aceasta este cea mai mare parcare realizată în acest an de Primăria Municipiului Constanța. A fost practic amenajată de la zero, iar odată cu aceste lucrări, toată zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic a fost reconfigurată total.

Vorbim despre peste 320 de locuri atât pentru mașini cât și pentru motociclete. În acest moment se execută lucrări de aplicare a ultimului strat de asfalt, cel de uzură. După această etapă vor fi efectuate marcajele rutiere pentru a putea fi dată în folosință locuitorilor din zonă. La finalul lucrărilor vom avea și un spațiu dedicat pentru întoarcerea autobuzelor, alei de acces, iluminat modern, trotuare, multe spații verzi și un teren de joacă”.

Amenajarea parcării rezidențiale a presupus o serie de lucrări complexe de drumuri. În etapa premergătoare asfaltării, s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare. Au fost create zone destinate circulației pietonilor și au fost montate bordurile care vor delimita noile locuri de parcare. Totodată, s-a amenajat și bucla de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să NU staționeze autovehiculele în zona în care se asfaltează.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
30 de ani le-a trebuit sa transforme maidanul asta in parcare.
1
0
Oricum nu votam cu putoarea asta de Fagadau care nu a facut nimic atatia ani si acu face ca e campanie!
2
0
Dar autorizatia unde este!? Oare lucrarea indeplineste toate conditiile de calitate!? Mai respectam si noi legea!
2
0
Orasul arata din ce in ce mai bine se vede clar
1
10
Reclama gratuita lui Fagabou si Confort urban. Replica plateste.
3
2
Parcare dupa care alt cartier de gagani . 1 an 2 ..
2
0
In spate la O6 cand vin ? Inhalam numai praf
2
0
Fratilor, nu mai cadeti in capcana lui fagadau. Primarul care face treaba doar in campania electorala, este cel mai slab si nu merita reales.
13
2
Primar gospodar domnle inainte de alegeri face de toate, 3 ani a dormit
12
1
Nu e rau deloc. Cand se face acelasi lucru pe terenul din spatele Bisericii lipovenesti intre str. Tulcea si Badea Cartan?
8
2
Dar parcurile terenurile dintre blocuri vandute si rasarite blocuri nu zice nimic fagdau
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367