REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Amendă COLOSALĂ pentru fabrica de pâine Balbo: Protecția Consumatorilor nu i-a iertat

Amendă COLOSALĂ pentru fabrica de pâine Balbo: Protecția Consumatorilor nu i-a iertat

Replica API 9 mai 2018 | 00:00 504

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a efectuat un control tematic la magazinul Profi din cartierul CET. Acolo, au găsit produse de patiserie de la fabrica Balbo care aveau pe etichete produse care nu corespundau cu denumirea: cornul cu gem nu avea aproape deloc gem. Astfel, în cursul serii de 7 mai, comisarii, în frunte cu Horia Constantinescu, au mers în control inopinant la fabrica Balbo.

Printre problemele de igienă, comisarii au descoperit că ambalarea produselor să făceau fără respectarea normelor, în sensul că nu se foloseau mănuși, dar ce este grav, zona de ambalare era aproape de ieșire, iar praful era mult peste limite.

Fabrica a fost închisă luni seară de comisari, s-au aplicat sancțiuni în valoare de 22.000 de lei, s-a dispus oprirea livrărilor, dar s-a solicitat și returul loturilor deja livrate în centrele comerciale.

Toate produsele de patiserie conțineau produse „tip” ciocolată, gem etc., lucru care denotă o practică înșelătoarea a operatorului.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai hingherilor din ovidiu le-au dat 2000 lei, cat un parfum de buna calitate pt duamna patroana
2
0
asa, sa se dea maximul de sanctiuni, foarte corect
5
0
daca nu a mai fentat controalele din trecut.Spaga frate,asta e singura explicatie.
0
0
Dar l-au iertat pe Fagadau acum jumatate de an si au facut totul de dragul presei, rezultat? Un accident in urma caruia a rezultat ranirea unui copil.
0
0
Vizitati magazinele unde livrau si luati masuri inclusiv acolo unde gasiti produsele puse la vanzare.Un control de rutina pe la magazinele de la ,sate ,comune nu ar strica ,conditii improprii de depozitare,marfa expirata ,legume si fructe stricate puse la vanzare etc.
4
0
Ce ma mira pe mine e ca jegosii si-au vandut prin kafland marfa. Da kaufland nu-si trimite angajatii sa vada de unde vine marfa ? Chiar nu au si ei o parte mare de vina ?
7
1
Foarte bine, sa isi tripleze vanzarile concurenta! Ce vrei Ionica, sa isi vanda produsele necorespunzatoare doar ca sa nu afecteze concurenta? Ai macar un gram de logica in tine?
8
3
misto ceste ca atunci cand proprii nostru alesi ne au vandut tara la fier v echi, saracit viitorul un nene gen nu i a putut opri, ceea ce face mascariciul asta e sa mai aduca bani la bugetul institutiei ca noi nu voi trai mai bine iar amenzile n au nicio noima, ai gresit iti taiem capul? concurenta acum isi va tripla incasarile ca asa e cand ai cunostinte la OPC
1
12

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369