REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

AMENDAȚI pentru că au consumat alcool pe Plaja Terapeutică din Mamaia!

AMENDAȚI pentru că au consumat alcool pe Plaja Terapeutică din Mamaia!

Replica API 27 iulie 2018 | 10:19 327

O parte dintre turiștii ajunși pe litoralul românesc nu țin cont de reguli, astfel se face că administratorul Plajei Terapeutice din stațiunea Mamaia s-a confruntat din nou cu o situație mai puțin confortabilă. A surprins trei persoane care consumau alcool pe plaja special amenajată persoanelor cu nevoi speciale, dar și pentru copii. În acecst caz, acesta a apelat direct la oamenii legii și astfel cele trei persoane au fost sancționate corespunzător.

"În urma preluării apelului telefonic efectuat de către un operator economic pe Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la data de 26.07.2018, politiștii locali s-au deplasat pe o plajă terapeutică situată în zona Cazino din Stațiunea Mamaia, unde au constatat faptul că trei persoane consumă băuturi alcoolice.", au precizat polițiștii locali constănțeni.

După ce a a fost efectuată procedura identificării persoanelor în cauză, acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 300 lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991rep.

"Pe această cale, solicităm cetățenilor sau turiștilor să sesizeze direct faptele antisociale, care intră în sfera de competentă instituțională, la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142, numerele sunt ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate daca intră in competenta instituției noastre. La fel a procedat și administratorul plajei sunând la numerele menționate anterior.", au adăugat oamenii legii. În acest fel polițiștii locali au reușit să fie proactivi, reușind să identifice persoanele în cauză, care se aflau încă la fața locului.

Reamintim că Adrian Gemănaru, managerul Plajei Terapeutice, a povestit în urmă cu puţin timp pe pagina sa de socializare o situaţie creată de nişte tineri veniţi pe litoral cu chef de distracţie, dar care au ales să se aşeze pe plaja amenajată pentru persoanele cu nevoi speciale, desfăcându-şi berile chiar lângă copii. Atunci, acesta a decis să imortalizeze momentul şi l-a postat în varianta video pe pagina sa de Facebook.

„Deşi am afişat pe plajă Regulamentul de funcţionare unde scrie în mod clar că: fumatul şi consumul de băuturi alcoolice este interzis, un grup de tineri nu a ţinut cont de acest aspect şi a consumat alcool, deşi în jurul lor, după cum se poate vedea şi pe film, plaja este plină de copii. La solicitarea mea de a părăsi zona de plajă mi-au răspuns sarcastic ”Suntem aici deoarece medicul nostru de la Călăraşi ne-a prescris terapie cu bere”, a declarat acesta în urmă cu doar o săptămână.

Citește și: NESIMȚIRE CU BERE ÎN RITM DE MANELE, pe Plaja Terapeutică din Mamaia! VIDEO

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218