REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

AMENINȚARE CU BOMBĂ ÎN MEDGIDIA - VIDEO!

AMENINȚARE CU BOMBĂ ÎN MEDGIDIA - VIDEO!

Replica API 7 februarie 2017 | 15:19 591

Desfășurare de forțe la Medgidia! Un bărbat în vârstă de 35 de ani a pus oamenii legii pe jar, spunând că în parcarea magazinului Kaufland există o mașină, în care s-ar afla o bombă. Nu mai știa exact care, așa că autoritățile au controlat mai multe vehicule, după ce au izolat zona. În cele din urmă s-a stabilit că a fost alarmă falsă, iar apelantul a fost condus la Spitalul din Palazu Mare.

Agitație la Medgidia! În cursul zilei de marți, 7 februarie, un bărbat a sunat la Poliție și a precizat că există un autovehicul aflat în parcarea magazinului Kaufland în care s-ar afla o bombă. Oamenii legii au identificat apelantul, pe care l-au condus la audieri. Între timp, polițiștii, pirotehniștii, militarii ISU, dar și jandarmii au luat la puricat locul indicat, verificând mai multe vehicule și asta pentru că persoana care a sunat la 112 nu știa să indice exact mașina vizată. Zona a fost izolată, iar autoritățile lucrau la foc automat. În urma cercetărilor specifice la fața locului, polițiștii constănțeni au stabilit că a fost vorba de o alarmă falsă.Cât despre apelant, D. S., în vârstă de 35 de ani, s-ar părea că are afecțiuni psihice, având mintea unui adolescent, după cum susțin vecinii, care au spus și faptul că părinții nu l-au dus niciodată la medic, dar că mai mereu are un comportament ciudat. Acesta va fi condus la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare, acolo unde va rămâne pentru investigații amănunțite. Cel mai probabil, bărbatul va fi sancționat contravențional pentru fapta sa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca-i nebun ce amenda sa primeasca,ar fi mai nebun ala care i-ar da -o,adica militia din romanica
0
0
Pusa de psd tip kamikaze.
3
1
Omul este nebun ca orice pesedist . Nu are bun - simt , nu are cultura , nu are repere morale ! Este pesedist notoriu , adica nesimtit ! Ca toti pesedistii ...
3
0
Cred ca tipul era de la PSD!!!
3
3
doamne fereste de asa ceva, nu stiu cit de pregatiti sunt si cu cita celeritate ar actiona echipele de interventie in caz de ar fi ceva real insa cei care dau alarme false cu rea intentie trebuiesc sanctionati exemplar !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218