REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

AMENINȚARE cu BOMBĂ la o CLINICĂ MEDICALĂ din Constanța!

AMENINȚARE cu BOMBĂ la o CLINICĂ MEDICALĂ din Constanța!

Replica API 10 martie 2017 | 00:14 992

Update: Alertă falsă!

Update: Alertă falsă!

foto Facebook/Tv Neptun

Alertă în Constanța! Oamenii legii au fost sesizați să intervină, în ziua de vineri, 10 martie, în centrul municipiului unde ar fi amplasată o bombă! Mai exact, la ora 10.05, polițiștii din cadrul IPJ Constanța au fost sesizați, printr-un apel 112, cu privire la faptul că la o clinică medicală de pe strada General Manu, fiind vorba, potrivit informațiilor noastre, despre Macta, că s-ar afla un dispozitiv exploziv. Zona a fost izolată!

Un bărbat care locuiește în vecinătate a relatat, pentru "Replica" de Constanța că nu a fost lăsat să iasă din curte.

Directorul clinicii: "Am primit două telefoane prin care ni se spunea că va fi detonată o bombă!"

dr. Dumitru Octavian Unc

"În cursul acestei dimineți, undeva între 7.30 și 8.30, au fost două apeluri telefonice, nu se știe din ce zonă sau din ce oraș, care impuneau ca, în termen de 24 de ore să închidem clinica, pentru că altfel o bombă ar putea fi detonată. Nu au specificat clar dacă de aici sau din altă parte. Am anunțat imediat la 112, iar autoritățile au fost prezente aici imediat. Pentru clinică s-a realizat și un exercițiu practic pentru că aveam pacienți operați, au fost 5 în clinică, pe care a trebuit, în condițiile acestea, să-i evacuăm temporar, până ce s-a aflat că a fost o alertă falsă. Ce urmează e greu de spus. De ce s-a întâmplat treaba aceasta? Nu știm. De 10 ani, de când ne desfășurăm activitatea, nu am pățit nimic de genul acesta chiar dacă, în tot acest timp, au existat și nemulțumiri de anumite intensități, mai mici, mai mari. Asemenea probleme nu pot spune că le avem zilnic, dar sunt situații permanente. Un pacient care vine și află că nu mai e plafon pentru a i se efectua analize, un pacient care în alte condiții ar fi așteptat poate un răspuns mai prompt. Dar au fost aplanate de fiecare dată", a declarat, pentru Replica, prof. univ. Dr. Octavian Dumitru Unc, directorul clinicii.

Update

În urma cercetărilor la fața locului, alături de alte structuri cu atribuții în domeniu, a fost stabilit faptul că cele sesizate nu se confirmă.

D.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lucreaza cu sirianul, ala e cauza
1
0
dr Unc n-ar fitrebuit sa fie la spital in timpul asta? pacientii il cauta
11
3
Invata sa scrii corect!
8
2
Puneti se scrie legat, ca nu e ma-ta. Acolo e cratima lata.
12
3
Facebook e spatiu public, tu ala de la Tv Neptun. Pune si tu sursa de la filmuletele EXCLUSIVE luate de la Replica. Lingaule.
8
6
Pune-ti sursa la pozele furate !
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614