REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Amenințare cu cocktailuri molotov la un sediu PSD

Amenințare cu cocktailuri molotov la un sediu PSD

Replica API 1 iunie 2018 | 01:44 381

Mai multe sticle în care se afla cel mai probabil gaz au fost aprinse de persoane necunoscute în faţa sediului PSD Timiş, iar Poliţia a deschis dosar penal pentru ameninţare. Potrivit anchetatorilor, nu sunt urme vizibile de atac asupra clădirii şi nimeni nu a fost rănit.

Mai multe sticle au fost incendiate, joi dimineața, pe trotuarul de vizavi de sediul PSD Timiș de pe splaiul Tudor Vladimirescu, iar unele au explodat chiar în fața sediului partidului. Un timișorean care trecea prin zonă a anunţat Poliţia.

Poliţiştii au început cercetările şi vor viziona şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere care sunt instalate pe imobilul ce adăposteşte sediul filialei judeţene a PSD.

"Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare, iar în prezent se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii acestui eveniment cât și identificarea autorilor", a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, citat de tion.ro.

În momentul în care sticlele au fost aprinse, în clădire nu se afla nimeni.

Sursa: Romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si , sediul , mai exista ? Dar pesedistii ? Poate ar trebui folosite si bombe cu napalm ...
4
1
sa fie o gluma sau ... repetitie pentru " noaptea cutitelor lungi " ... ca tot de la Timisoara a inceput si in 89 ...
4
1
nae,nici benzina nu mai e ce a fost ,e plina de taxe si accize .le-au facut si ei cu ce au gasit prin casa ,petrol lampant ,asta il gasesti pe la tara .totul a fost show pirotehnic pt televiziuni,daca ar fi vrut distrugeri le aruncau prin geamuri nu pe trotuarul de peste drum
4
0
bine ca nu le-au folosit caci si asa erau facute gresit,un molotov bun se face cu benzina un sfert din sticla o lingurita de oxid de fier,festila lunga imbibata,asa topesti otelul nu cu gaz lampant
4
0
au aruncat pe trotuar,daca era pe bune le aruncau pe geam ,inscenare tipic bolsevica sa plinga bosorogii care se uita la antene de mila lor,niste jeguri
7
0
Chiar ei sant faptasii s au vor sa i faca inscenare unui alt partid
7
0
oare nu le-au pus chiar cei de la psd ca sa fie chipurile o amenintare?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218