REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ameninţare cu MOARTEA la Ghindăreşti. Făptaşul a fost dus la spitalul din Palazu

Ameninţare cu MOARTEA la Ghindăreşti. Făptaşul a fost dus la spitalul din Palazu

Replica API 12 martie 2015 | 11:15 512

Recidivist

Recidivist

Ameninţare cu moartea la Ghindăreşti! O femeie din localitate a trecut prin clipe de groază la finele lunii februarie anul curent, când un vecin, aflat în stare de ebrietate, care a mai fost condamnat pentru tentativă de omor, a venit la ea şi a început s-o ameninţe şi să facă scandal.

Ivan Tihan a fost trimis în judecată pentru ameninţare, pe 3 martie anul curent, la Judecătoria Hârşova, primul termen în dosar fiind stabilit pentru data de 14 aprilie. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova, la data de 20.02.2015, organul de poliţie a fost sesizat cu plângere penală de către persoana vătămată Dochiţa G.. În cuprinsul actului de sesizare se arată că, la acea dată, aceasta a fost ameninţată cu moartea de către inculpatul Ivan Tihan. Mai exact, în urma cercetărilor oamenilor legii, a reieşit că, în timp ce persoana vătămată se afla în faţa porţii locuinţei sale, situată în comuna Ghindăreşti, judeţul Constanţa, a fost ameninţată de inculpatul aflat în stare de ebrietate. „Având în vedere că inculpatul era foarte violent atât în comportament, cât şi în limbaj, organul de poliţie sosit la locul incidentului a solicitat sprijinul ambulanţei pentru a-l transporta pe acesta la spitalul de psihiatrie din localitatea Palazu Mare”, au specificat procurorii. Însă, Ivan Tihan este o mai veche „cunoştinţă” a oamenilor legii, fiind implicat în mai multe scandaluri. Spre exemplu, în seara de 28 iunie 2011, acesta, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a luat la ceartă, pe strada Nucilor din localitate, atacând doi bărbaţi, Adrian Vlase şi Vasile Procop, cu un cuţit. Ambii au ajuns la spital, dar starea lui Vlase a fost mai gravă, fiind transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. La finele anului 2011, a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru tentativă la omor calificat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218