REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

AMENINŢATĂ de SOŢ că o va INCENDIA, a CERUT ORDIN de PROTECŢIE

AMENINŢATĂ de SOŢ că o va INCENDIA, a CERUT ORDIN de PROTECŢIE

Replica API 4 noiembrie 2020 | 11:24 1784

Pe fondul unor discuții contradictorii legate de hrănirea minorei, în timp ce se aflau în locuința comună, S. E. a lovit-o pe soția sa cu scaunul în cap, apoi cu pumnul și cu palma peste față, în prezența copilei. Tot în prezența acesteia, bărbatul a amenințat-o cu moartea pe soţie, afirmând totodată că o va omorî și pe minoră. Pârâtul a recunoscut în faţa instanţei că a lovit victima cu palma în zona capului și că anterior a amenințat-o cu acte de violență. Astfel, Judecătoria Constanţa a dispus emiterea unui ordin de protecție în favoarea femeii, pe o perioadă de 6 luni. Decizia nu este una definitivă, putând fi depus apel.

Ameninţată că va fi incendiată şi ruptă în bucăţi

Potrivit anchetatorilor, la data de 21.10.2020, în jurul orei 17:00, femeia s-a întâlnit cu şoţul său în faţa locuinţei şi, din cauza unor neînţelegeri cauzate de hrănirea minorei, s-a iscat o ceartă între cei doi, soldată cu acte de agresiune fizică şi verbală. Astfel, pârâtul a amenințat-o pe reclamantă că îi va rupe o mână, îi va da foc ori că o va rupe în bucăți. La audieri, femeia a declarat că bărbatul a pus mâna pe un scaun și a lovit-o în cap, s-a ferit cu mâinile, a fugit din calea lui, dar el a venit și a lovit-o cu pumnul în creștetul capului, peste față și peste ureche. Martor la toate aceste evenimente a fost copilul pe care cei doi îl au împreună. Femeia a mai preizat că nu mai poate trăi în casă cu bărbatul pentru că se simte în pericol, din cauză că a amenințat-o cu cuțitul și a distrus toată mobila. De asemenea, victima a mai declarat că pârâtul consumă alcool ocazional.

Bărbatul şi-a recunoscut vina

S.E. a susţinut în faţa anchetatorilor că este adevărat că a lovit-o pe soţie în zona capului cu palma, a recunoscut că a ridicat un scaun către aceasta, dar nu a lovit-o. Acesta a mai precizat că regretă fapta și se gândește la consecințele pe care le va avea această situație asupra copilului. Pentru a explica comportamentul agresiv, bărbatul a mai menţionat că a lovit-o pe fond de stres, regretând faptul că şi-a ieşit din fire pe fondul oboselii. În plus, individul bănuieşte că soția este sfătuită de cineva, că se întâlnește cu cineva care îi imprimă această atitudine.

Pârâtul, evacuat din locuinţă

Reprezentantul Ministerului Public apreciază că din probele administrate în cauză există acte de violență psihologică și fizică și că se impune admiterea cererii și emiterea ordinului de protecție, pentru protejarea integrității fizice și psihice a victimei.

Astfel, se impune admiterea cererii și emiterea ordinului de protecție pe durata maximă de 6 luni și evacuarea bărbatului din imobil, integrarea în locuință a reclamantei și păstrarea unei distanțe față de aceasta și față de minora traumatizată şi obligarea pârâtului să păstreze o distanță minimă de 100 m față de victimă.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si pe mine ma batut gandul sa io fac am incercat dar nu a mers acum am ramas cu iubitul si imi merge destul de bine singura si putin nelinistita dar ma voi linisti dupa cativa iubiti, fiti tari fetelor prosti pun botul la orice voi sa stiti cand trageti sa nu fie prea tarziu
0
0
un bun prieten cu situatie f buna,casa,masina s-a casatorit cu o fata ce avea doar haine si un aragaz.Acum omul a ajuns pe drumuri,iar doamna cu copilul stau in casa amicului,a devenit proprietara pe munca acestui om.
3
0
Toate profita de aceasta lege. Te provoaca sa iti iesi din fire ca sa aibe motiv sa te reclame, ca sa ramana singura in casa si sa se destrabaleze. Dupa ce profita toti de ea o sa te caute si o sa iti spuna ca ii pare rau. Las-o in mizeria ei si traieste-ti viata omule
6
1
Satule de prea multa domnie , au impresia ca li se cuvine totul .Trezeste- te baiatule si da- i viteza !
6
1
Daca are telefonul codat si cont de Facebook, este plictisita de prezenta ta, poti sa fii sigur ca are alte planuri mai de mult... Daca i-ai facut jocul si cedezi psihic, cauzele pot fi multiple, la prima cearta scapata de sub control ramai pe drumuri... Aviz amatorilor care cad in plasa profitoarelor. Mai bine o ignori si va pleca ea singura iar mai tarziu va realiza ca familia este cea mai importanta...dar va fi prea tarziu.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218