REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

AMENINŢATĂ, 'în glumă', la Năvodari: ‘Vezi cuţitele astea? Te omor şi pe tine şi mă sinucid’

AMENINŢATĂ, 'în glumă', la Năvodari: ‘Vezi cuţitele astea? Te omor şi pe tine şi mă sinucid’

Replica API 21 septembrie 2018 | 00:00 281

‘Am vrut să dau foc…’

‘Am vrut să dau foc…’

A apelat la instanță pentru a-și recâștiga liniștea, însă a decis să-l ierte pe cel care i-ar fi tulburat-o, pe motiv că este un om bun. Este vorba despre concubin, care ar fi amenințat-o cu două cuțite, i-ar fi interzis să-și vadă fiica, motiv pentru care au avut mai multe certuri. În cele din urmă, a decis că nu vrea să-i facă rău, mai ales la locul de muncă (el muncește în Spania) astfel că a decis să renunțe la judecată, el promițându-i că o va lăsa în pace.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 04.09.2018, obiectul fiind ordin de protecţie. Femeia a relatat în fața instanței că are o fiică măritată, care are un copil mic, care locuiește într-o localitate de lângă Constanța, în timp ce ea a stat cu pârâtul în Năvodari. Cum el a tot avut un comportament urât, nu a fost acceptat în familie, astfel devenind frustrat.

Menționăm că bărbatul muncește în Spania, dar când venea acasă începea circul. Reclamanta a povestit cum nu era lăsată să-și vadă fiica, i-a interzis să meargă și la ziua de naștere a nepotului. Totuși ea a mers, iar când a revenit acasă, bărbatul plângea, la fața locului aflându-se o ambulanță. Acesta i-a spus că a vrut să-și dea foc.

Ulterior, când se aflau în Constanța, l-a rugat s-o ducă la fiica ei, dar nu a oprit vehiculul până la Năvodari, acolo unde a scos două cuțite din sertar, spunându-i că o omoară și apoi se sinucide. Dar, la scurt timp i-a explicat că a glumit și că nici măcar nu s-a apropiat de ea. În cele din urmă, reclamanta a precizat că nu vrea să-i facă rău, că, în esență, este un om, dar să-i promită că o va lăsa în pace. Și a renunțat la judecată.

” Ia act de cererea de renunţare la judecată formulată de către reclamanta.., în contradictoriu cu pârâtul... Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa a sumei de 260 de lei, reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu pentru pârât. Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 260 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare, reprezentând contravaloare onorariu avocat din oficiu pentru pârât”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920