REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ameninţată, urmărită şi bătută: o minoră din Constanţa a fost răpită şi sechestrată de fostul iubit

Ameninţată, urmărită şi bătută: o minoră din Constanţa a fost răpită şi sechestrată de fostul iubit

Replica API 2 octombrie 2015 | 22:06 264

Viaţa bate filmul

Viaţa bate filmul

Un scenariu desprins parcă din filmele de acţiune a prins contur pe străzile din judeţul Constanţa! Un individ de 23 de ani, Vasile Niţă, nu a putut accepta că a fost părăsit de iubită, motiv pentru care a pus la cale un plan diabolic. A atras-o la intersecţia străzii Labirint cu bulevardul I.C. Brătianu, unde a băgat-o cu forţa în maşină, a bătut-o şi apoi a sechestrat-o într-o locuinţă din Murfatlar.

Vasile Niţă fusese părăsit de iubita sa în vârstă de 17 ani, însă nu a putut să accepte aceste lucru. A tot urmărit-o, a încercat s-o contacteze, toate faptele sale rămânând fără vreun rezultat favorabil lui. Prin urmare, acesta a trecut la ameninţări şi ulterior la răpire, bătăi şi sechestrare. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în urma unei înţelegeri prealabile, un prieten de-al lui Niţă, în vârstă de 17 ani, B.C.I., a indus-o în eroare pe fată (S.M.), spunându-i că fostul ei iubit este internat în spital, în stare gravă, în urma unui accident de circulaţie. Astfel, minorul i-a sugerat să-l viziteze pe sărmanul pacient, în ziua de 23.09.2015, în jurul orei 15.00, cu promisiunea că el îi va facilita întâlnirea.

Suprinsă că acesta vrea s-o ajute, tânăra s-a lăsat înduplecată. Au ajuns la intersecţia străzii Labirint cu bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Constanţa, acolo unde, surpriză!, se afla chiar Vasile Niţă. Aici, persoana vătămată a fost determinată să urce în autoturismul inculpatului, marca Ford, cu numărul de înmatriculare 1038-GGS, care a fost condus pe traseul Constanţa - DN3 - Valu lui Traian - Murfatlar, fiind împiedicată cu sprijinul inculpatului minor, dar şi prin limbajul agresiv şi comportamentul violent manifestat, să coboare din maşină şi, împotriva voinţei sale, a fost condusă într-un loc izolat la marginea unei liziere de pădure de la ieşirea din localitatea Murfatlar spre Ciocârlia, unde Niţă a continuat să exercite acte de violenţă asupra ei, după care a obligat-o să-l urmeze la domiciliul său din oraşul Murfatlar şi a împiedicat-o să părăsească imobilul până în ziua de 24.09.2015, când, datorită unei împrejurări favorabile, persoana vătămată a reuşit să fugă. Fata a mers la Poliţie. În urma loviturilor primite, persoana vătămată a necesitat pentru vindecare un număr de 5 - 6 zile de îngrijiri medicale.

La data de 1.10.2015, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de agresori, ambii cercetaţi în stare de reţinere, Niţă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal în formă continuată şi lovire sau alte violenţe în formă continuată, iar minorul sub aspectul săvârşirii infracţiunii complicitate la lipsire de libertatea în mod ilegal.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614