REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

AMENINȚAȚI cu un cuțit, în plină stradă, la Cernavodă. Agresorul, prins de jandarmi

AMENINȚAȚI cu un cuțit, în plină stradă, la Cernavodă. Agresorul, prins de jandarmi

Replica API 20 august 2018 | 00:57 452

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au asigurat măsurile de ordine publică la evenimentul cultural-artistic prilejuit de Zilele oraşului Cernavodă, desfășurat vineri, 17 august a.c..

În jurul orei 23.45, după încheierea activităţilor artistice, în timpul defluirii publicului, un echipaj de jandarmerie din cadrul dispozitivului de asigurare a ordinii publice a observat un bărbat care fugea după alte două persoane, ameninţându-le cu un cuţit. Bărbatul a fost imobilizat imediat de către oamenii legii. Cu privire la comportamentul său şi arma albă deţinută, cel în cauză a declarat că a fost jignit şi din cauza asta s-a enervat.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală, iar bărbatul în vârstă de 34 ani, din Cernavodă, a fost condus la sediul Poliţiei Cernavodă, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

Potrivit Codului Penal, fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun, a cuţitului, pumnalului, boxului sau a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Liviule boule, zilele tale ca primar de kakat incep sa zboare uma cate una...sa te duci dracu la motirina si barjele cu femei jegoase, ia o si pe diana taratura
0
3
ESTI UN JEG UMAN...ti-a placut sau nu,stateai la umbra baldachinelor si mancai...KAKAT..la greu..de una sau de alta...tie jegosule fara cap ,nu stii sa apreciezi munca acelora care au facut ceva pentru tziganii CERNAVODEI..iti era teama si groaza,sa mergi pe centrul orasului,care era plin de baraglatine,care erau insotite de zeci de puradei...tiganoi...acestia vor fi viitorul natiunii cernavodene...dansau,se mandreau ca tin in mana o doza de 2 lei de bere...cine mai era ca ei...urlau,ragneau,chiuiau..jale..groaza...spaima...asa arata bietul oras..
4
1
zilele orasului este un circ ieftin din an in an , sa mai se fure adminisratia p. un ban!!!!!!!!
0
4
Era popa , ma alerga pe mine si pe iubitul meu necoita, m a vazut ca sunt ca o catea lesinata la zilele orasului, umblam dupa iubitul meu ca mi e frica sa nu l pierd la o alta curva, eee si voi ,de ce stau asa mult prin primarie, ptr xa eu sunt primarul liviu e marioneta, apropos va rog sa l mai alegeti odata , faceti o ptr mine ...
2
4
Ce mai stire! Sunteti vai de capul vostru cu asa articole. Haznaua 3. S au terminat subiectele, analfabetilor?
1
5
Pai de ce nu l au prins aia de la Rezist si sa l bate cu flori ca ziceU sa se desfiinteze jandarmii
7
3
IN FIECARE AN ACELASI CIRC !!!... SPALARE DE BANI SI GOLANII PNL ISTE...GOLANIA SI HOTIA CONTINUUA DUPA HANSA A VENIT NEGOITA UN DERBEDEU GOLAN SI CURVAR IN ACELASI TIMP.ALO,ALO DNA NE AM SATURAT DE HOTIILE ACESTOR DERBEDEI CARE FURA BANII CERNAVODENILOR !.MA CAC PE ZILELE CERNAVODEI SI PE CACATII DE ARTISTI ADUSI DE ACESTI ESCROCI !.
8
5
Era idiotul de Ciolos care fugea dupa Iohannis
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369