REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

AMENZI ca DAR DE NUNTĂ. Petrecerea ţiganilor de pe Semănătorului, întreruptă de poliţiştii locali!

AMENZI ca DAR DE NUNTĂ. Petrecerea ţiganilor de pe Semănătorului, întreruptă de poliţiştii locali!

Replica API 25 august 2018 | 00:37 548

Familiile de romi de pe strada Semănătorului din municipiul Constanţa au intrat din nou în atenţia oamenilor legii. Cunoscuţi ca fiind "teroarea" locuitorilor din cartierul constănţean Andalchioi, aceştia au creat haos pe stradă în cursul zilei de joi, 23 august. Mai exact, aceştia s-au reunit într-un mare fel pe stradă petrecând... o nuntă! În stilul lor caracteristic, gălăgia a răsunat într-un fel sau altul până în sediul poliţiei, iar "semnul cu fum" de la grătarul făcut în mijlocul străzii i-ar fi ghidat numai bine pe oamenii legii. Poliţiştii locali constănţeni le-a întrerupt distracţia şi i-a amendat pe organizatori.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică.

Aşadar, în data de 23 august a.c., au sancționat contravențional un bărbat în vârsta de 26 de ani din municipiul Constanța și care era responsabil de organizarea unui eveniment ce era în desfășurare la o locație situată la intersecția Străzilor Semănătorului şi Câmpului.

La nuntă participau numeroase persoane care tulburau liniștea locatarilor din zonă prin utilizarea unor instrumente muzicale și îngreunau traficul rutier din perimetrul respectiv.

În acest caz organizatorului petrecerii i s-a aplicat o amendă de 300 de lei, iar zona afectată a fost eliberată și igienizată de către petrecăreți.

Tot, miercuri, lucrătorii instituției Direcției Generale Poliția Locală au amendat contravențional cu suma de 1000 lei un locuitor din cartierul constănțean Medeea. Acesta a fost surprins în timp ce făcea grătar pe trotuarul aferent unui imobil de pe strada Cumpenei ,încălcându-se astfel prevederile Legii nr.54/2012, privind desfășurarea activităților de picnic.

Reamintim că în luna aprilie anul curent relatau că au ajuns să fie bătuți cu pietre în propriile curți de către persoanele de etnie romă sau turcă (pentru că nici ei nu mai știu ce sunt și toți se dezic de acești scandalagii când e vorba să apară ca etalon al faptelor negative) în propriile curți.

De asemenea, în iunie a.c., un al caz a alarmat autorităţile locale. Atunci doi bărbați s-au luat la bătaie. După ce unul dintre ei s-a prăbușit, celălalt, adică Negimedin Boran, a început să-l calce, efectiv, pe cap, să-i tragă pumni în față și să-i aplice lovituri cu o bâtă. Degeaba țipau oamenii de margine: ”Stai, că l-ai omorât!”, că Negimedin își continua activitatea. La fața locului au intervenit oamenii legii din cadrul Secției 2 Poliție, iar agresorul a fost reținut și propus spre arestare.

"Facem menţiunea că numai joi, 23 august a.c., pe raza municipiului Constanța, poliţiștii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 262 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 74860 lei, majoritatea fiind pentru încălcarea Legii nr,61/1991 republicată privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.", au declarat poliţiştii locali constănţeni.

Citşte şi: VIDEO EXCLUSIV! BĂTAIE CRUNTĂ pe strada Semănătorului din Constanța!

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Interesant!! Unul cu gratarul sanctionat cu 1000 de lei, iar nunta tiganeasca , zeci de galagiosi! , 300 lei! Sigur s-a impartit dreptatea!
4
0
Hadica haia cu hastagrezist are voie sa face scandal neotorizat in centru la Bucuresti si noi nu putem sa facem chef pa strada mo? Ce,noi am dat cu bordure in jandarmi si am strigat muie pesede? Noi am baut mo ! Hasta e discriminare! Ce,trebuie sa fim in ONG sau USR ca sa avem voie la scandal fara violente sau chiar cu smardoiala? Hatunci o sa fim useristi si penelisti,mo! Sa va vedem hatunci !
1
0
Petrecerea tiganilor , de pe Semanatorui , oprita cu obuzieru sau tancu....altfel , nu au scrupule .
7
0
Trebuie sa respecte legea si ciumele astea
9
0
Liniste,mo ! S-a furat mireasa. In locul ei a fost recuperata ma-sa mare. S-a chinuit mult mirele s-o dezbrace.
7
0
Da de ce vrei sa sti tu? Ti-e teama ca ...pici
2
0
De unde ai ajuns la concluzia ca este securist? Sau esti pesedemuist si vedeti numai securitate peste tot ?
5
1
Jigodie securista ce esti
7
2
Ne vor stapani tiganii ca pedeapsa ca ne-am avortat copiii ca sa avem bani de aifoane , masini straine, case si averi. Tiganii isi lasa copiii sa traiasca, asa saraci. Noi avem o tara bogata pe mana si ii avortam pe-ai nostri. Mai rau ca animalele. Nu mai dati vina pe tigani.
7
6
A fost odata o tara bogata si frumoasa. Adio Romania. Bun venit RROMania patria tiganilor hotilor golanilor si cocalarilor.
14
1
Ba, boule, tie t- ar conveni sa nu poti sa dormi, ca au cioroii nunta? O sa ajungem sclavii cioroilor in tara noastra, cu oameni de doi lei, ca tine!
18
1
sinteti prea de tot .Nu mai poate omul sa petreaca o nunta sau botez . Daca asa se fac nuntile la ei ce ne pasa noua celorlalti . Prostiile astea cu deranjarea linisti publice mi se o bataie de joc a vecinilor care opresc petrecerile de tigani . Nu era o petrecere obijnuita era o nunta .
1
30
Este prea putin pentru aceste zburatoare . Era altceva daca erau sanctionati cu 3 000 de lei . Poate asa era un pic mai bine .
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369