REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

AMENZI la Constanța, pentru localurile în care se fumează!

AMENZI la Constanța, pentru localurile în care se fumează!

Replica API 12 martie 2018 | 00:07 831

Amenzi la Constanța! O persoană juridică nu deținea autorizație de funcționare, iar într-un local se fuma, fiind vorba, potrivit informațiilor noastre, despre Entourage. Aici au fost amendate și două persoane fizice. De precizat este și faptul că, deși aceste acțiuni sunt foarte dese, continuă să se fumeze în localuri, un alt exemplu fiind Etiquette, unde s-au aplicat până acum vreo 4 sancțiuni.

Politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănatate Publică și jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis Constanța, au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Constanța în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice, consumului produselor din tutun în spațiile publice inchise tip bar sau restaurant, precum si pentru verificarea documentelor legale de funcționare. Precizăm că au fost efectuate două verificări sonometrice în scopul stabilirii gradului de disconfort fonic al populatiei, generat de activitatea economică; au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.990 lei (o persoană juridică nu deținea autorizație de funcționare, două persoane fizice au fost sancționate pentru consumul de produse din tutun într-un spațiu public închis, la Entourage – potrivit informațiilor noastre-, și o persoană fizică a fost sancționată pentru încălcarea prevederilor OUG195/2002 privind circulația pe drumurile publice). Cât despre Entourage, urmează să se ia măsuri întrucât administratorul nu se afla acolo. De asemenea, s-au încheiat 8 note de constatare în domeniul activității comerciale și protecției mediului; au fost legitimate 7 persoane. Două persoane juridice au fost invitate la sediul Direcției Generale Poliția Locală la o dată ulterioară pentru verificarea documentelor solicitate de organele de control. ”Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică. Ca și măsură preventivă, recomandăm agenților economici să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale în vigoare cu privire la desfășurarea activităților comerciale și să nu producă disconfort locuitorilor din vecinătate”, potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța.

L.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/oficial-despre-5-localuri-din-constanta-in-care-toata-lumea-spune-ca-se-fumeaza-342273/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu suporti fumul de tigara, stai acasa. Fumatori mai multi ca nefumatori. Nu-ti convine, pleaca acasa. Nu stau 20 de fumatori sa fumeze afara in picioare, ca vine un "sensibil", care nu suporta el fumul de tigara. Du-te acasa
2
1
Peste tot se fumeaza. Probabil e prima amenda data in orasul Constanta. La Integra se fumeaza, la Racing Pub, la Arabica, si cam peste tot. Daca incerci sa vorbesti cu managementul, ti se raspunde ca daca nu-ti place fumul de tigara esti invitat afara la aer curat. Sa-l educi pe roman e ca si cum ai incerca sa-l educi pe un tigan.
1
2
sa ma tuf pe voi care comentati cu fumatul. tare va mai duceti voi nefumatoii sa faceti consumatie, zau. lasati oamenii sa se simta bine. mai sifonati mult pe aici? bravo, sa se fumeze inauntru ca doar nu suntem in grecia sa fie afa 20 de grade sa poti fuma. hai siktir!
5
1
Se fumeaza la greu si la Peninsula, iar cand am atras atentia mi-a spus ca daca sunt sensibil la fumul de tigara , ar fi bine sa nu mai vin pe la ei ! Halal
12
3
Proasta lege
6
8
fac parte dintr un cerc de patroni de localuri iar cam toti stiu cand vine controlul si opresc fumatul.Don corleone,virgo,madam margo,etiquette
7
2
Va rog ajutati-ma si pe mine cu Locatii unde se fumeaza in interior . Vreau sa le evit , Faceti o lista va rog .
6
14
Sa aratati corectilor amenzile de la crazy , mio , virgo si toate restaurantele unde se fumesza !
14
4
la Crazy si la Margo...se fumeaza ...pe asa zisa terasa ...care nu esfe terasa! controlati si joi, vineri dupa ora 24.00..
10
5
Vrajeala!Politia locala controleaza,pe sarite.De ce nu verificati si localul denumit "club privat"-de pa b-dul 1 decembrie 1918 vis-a-vis de fosta fabrica de paine,unde obisnuiam sa mai beau ocazional,o bere,se fumeaza "in draci"...Alo! politia locala ai receptionat???.De ce nu sunt date numerele de telefon,unde constantenii,pot reclama???
13
5
Sa treaca politia si pe la Virgo.se fumeaza in prostie.
16
5
E suficient sa fumeze o persoana intr-un local si sa fie afectati toti clinetii...nu mai bine iesiti afara cum e si normal?
14
3
Sj daca se fumeaza ce? Cine nu suporta fumul se poate duce in alta parte. Cred ca sunt probleme mai importante in Cta de care sa se ocupe politia locala!
8
20
Mergeti la DON CORLEONE in MAMAIA
12
5
Dar la SCOICA pe cand actionati? Se fumeaza in interior ca la turci...
17
3
Important e sa continue tot timpul! Si sa fie ordine in toate localurile
11
5
foarte bine! felicitari Politiei Locale pt actiunile acestea cu rol de stopare a fumatului in astfel de locatii..
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369