REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Amenzi pe bandă rulantă la Constanța! Călători fără bilet, mizerie și construcții ilegale

Amenzi pe bandă rulantă la Constanța! Călători fără bilet, mizerie și construcții ilegale

Replica API 18 iulie 2018 | 02:41 568

1578 de sancțiuni contravenționale în valoare de 332.600 lei au fost aplicate de polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în urma controalelor efectuate săptămâna trecută.

Astfel, în intervalul 9-15 iulie a.c, au fost efectuate controale în municipiul Constanța și Stațiunea Mamaia. La nivelul Directiei Generale Poliția Locală Constanța au fost înregistrate 482 abateri constatate cu privire la nerespectarea normelor legale care se refera la circulația și fluidizarea traficului rutier de pe bulevardele și municipiului, în special opriri/staționări neregulamentare pe arterele intens circulate din oraș. Scopul acestor activități de verificare si control a fost cel al fluidizării traficului rutier.Vizate au fost și persoanele care circulă cu mijlocul de transport public în comun și care nu dețin titlu de călătorie valabil. În acest domeniu au fost sancționați contravențional 646 de călători. Nici abaterile din domeniul disciplinei in construcții, protecției mediului și activității comerciale nu au lipsit și dam cu titlu de exemplu câteva fapte depistate: executarea de construcții fără a detine actul final de autoritate al administrației publice pe baza căruia este permisă executarea lucrărilor corespunzător măsurilor prevăzute de lege, acte de comerț ilicit pe plajă, dar și in zona adiacentă piețelor agroalimentare constănțene, desfășurarea de activități comerciale fără a deține autorizație/ program de funcționare, încălcarea normelor privind menținerea curățeniei în municipiul Constanta și protejarea mediului inconjurător. În ceea ce privește desfășurarea comerțului ilicit au fost sancționate 70 de persoane care comercializau ambulant.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca va dati tari simari faceti dracu controale in fiecare zi pe toate autobuzele ca sunt numai nemernici care circula fara bilet si mai sunt si cu clontu tare in autobuz.CONTROALE PE TOATE LINIILE ODATA NU ODATA IN PASTI PE CATE UN AUTOBUZ.
2
0
Numai scrieti tot felul de magarii ..oricum aceste amenzi nu le plateste nimeni ..iar politia locala acesti paznici de santier raporteaza la centru k au deposit planul la amenzi etc. .sunteti praf si orasul constanta este o cocina la propriu ...
2
0
Nu prea aveti drum pe strada Primaveri , este ? Este cumva sens unic sau acces interzis ? Sunteti prea ocupati cu vanzatorii de seminte?
2
0
Sunt convins, nu stiu de ce, ca amenzile pentru constructii ilegale au fost date unor persoane fizice, care au incercat sa-si repare acoperisul la casa sau au ridicat vreun zid despartitor undeva la ei in curte. Ca daca amendau vreun Cusu sau al alt machedon nu scriati nimic pe aici.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218