REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

AMENZI pentru șase persoane surprinse pe terasă, la Crazy

AMENZI pentru șase persoane surprinse pe terasă, la Crazy

Replica API 22 noiembrie 2020 | 21:55 8811

Polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce desfășurau o acțiune pe linia prevenirii și limitării infectării cu virusul Sars-Cov-2, au constatat faptul că, la un local situat pe strada Mircea cel Bătrân, mai multe persoane servesc masa pe terasă. Potrivit informațiilor noastre, terasa este Crazy.

Având în vedere măsurile impuse prin instituirea carantinei zonale în municipiul Constanţa, prin care deplasarea în exteriorul locuinței este permisă doar din motive justificate, persoanele în cauză (3 bărbați și 3 femei) au fost sancționate conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma cac in toti makidonii din cta. Sa ma cac pe costiugele mamele lor. Muie.
0
3
Lasati-ne dracu cu carantina vietii, lua-v-ar dracu de prosti
4
0
o sa conteste si militieni o sa suga cariciu ca deobicei
4
0
Pai doar pretenia de ani de zile a lu Gyuri cu Gigi Stefan ditamai procuroru sef ak Dobrogei nu e degeaba. De ce Crazy nu e inchis in perioada asta?
2
2
Bai ,parlitilor ,care va luati cafea de la automat, ati vrea si voi sa beti cafea in locuri smechere, dar sunteti rupti in cur, asa ca va pute si va miroase. Ca sa va dati cu presupusul e usor, dar astia chiar au investit. Voi ati batut vreun cui intr-o scandura ca sa puteti sa faceti astfel de afirmatii? Poate ca sunt machidoni, dar asta nu inseamna ca nu fac lucrurile cum trebuie, iar eu, din cate stiu va puneti repede poze pe insta daca intrati intr-o astfel de locatie , ca vi se pare ca v-ati depasit conditia.
5
9
Bai imputitilor de machidoni care stati la MIO CAFFE in spate toata ziua. si barfiti pe ceilalti machidoni, cum sa stau la masa cu cineva care nu are bani sa-si plateasca cafeaua lui, cu acel infect caracter imputit si jegos de om BABU, ?? Cum sa stau la MIO CAFFE cand acolo este focar de COVID? 60 % DIN machidoni care au stat la MIO CAFFE, SAU IMBOLNAVIT DE COVID 19...SI VOI STITI CEL MAI BINE
5
4
UMBLA GABORII PRIN PARCURI SI LEGITIMEAZA MAMELE CARE IES CU COPII SA IA UN PIC DE AER .. DOBITOCII NAIBII SAU INDOBITOCIT DE LA DOBITOCUL CU CAP DE VITEL DICTATOR NAZIST !!! HUOOOOO
8
8
Crazy este local al unor makidoni care se cred mai presus de lege ! Si uite ca se poate, au luat-o la muyeee!
13
2
Da , eu sunt sifon
0
3
hamsie, stai in pl mea in casa kktule,trantore. vrei bani de la stat ca sa stai in casa mm de bulan.la munca, iesi afara sobolane
2
6
Regulile carantinarii sunt facute la misto: 1 salile de sport deschise 2 terasele deschise 3 Jumbo deschs ...plm totul e la misto ptr fraieri
11
5
Cacati-va-n ea de tara.Nu e nicio diferenta intre Ciroza Galbena aka PNL si Ciuma Rosie aka PSD.Problema e ca alternativa e la fel de proasta , adicalea partzarii lgbt maoisti de la USR Plus.
14
1
Ca baietii sunt smecheri. Nu au inchis terasele, fast, food-urile, restaurante, magazine etc. In schimb, le-au interzis clientilor sa mearga la ele. Rezultatul bineinteles e acelasi, doar ca nu ti-l asumi pe fata. Basca, au ghertoii unde sa dea amenzi. Nu mai trebuie sa umble aiurea, pandesc la o terasa si trebuie sa pice un fraier...
8
1
au ajuns pisatii de la dsp-ul pulii sa faca legea fmm in ce hal s-a ajuns
6
4
numai denumirea localului este de doi lei si cinzeci
4
3
Paris tu esti ma? Sau drogatu de fii-tu La felecori de pe Tomis e plin de Machidoni gagani
4
3
La CARCIUMA PESEDISTA RUSTIC de pe Bulevardul Tomis 301, de ce nu se dau amenzi ? ? ? Seara de seara e plina terasa !!!
6
1
Ceva nu este in regula cu aceasta carantina: Cum sa lasi terasa deschisa dar sa nu permiti clientilor sa vina???Pai da, ca statul sa nu fie raspunzator de pierderile financiare ale restaurantelor si teraselor...Ca sa poti mentine un restaurant in conditiile actuale trbuie sa pompezi bani:pt. chirie, personal,etc...Dar ce rost are ...oricum lumea nu intelege, mai ales cei care lucreaza la stat..Cei mai multi care judeca industria horeca sunt postacii cu scaun cald de la stat care in toata pandemia asta nu au facut decat sa stea in birourile lor calde , fara masti si sa se infecteze inte ei.
19
1
Pentru constantean!imputit cred ca esti tu! Dute si tu la babu sa ti plateasca o cafea,cu ocazia asta stai si tu la masa la mio sifon ordinar!De ce voi romani trebuie inca dupa 30 ani de revolutie sa demostrati ca sunteti sifoane!Asteptam sa treaca 4 ani sa vedem ce faceti si voi astia DIN PNL.Constantean esti sifon!
11
11
Salile de gimnastica de ce sunt deschise ? Sa ne asteptam ca va face Politia descinderi si acolo la chestionat COLANTI ?
17
6
Ce se bucurau aia la masa cred, ca sunt ei mai smecheri ca prostimea si ZDRANG! Amenda!
15
7
Mergeti si la MIO CAFFE sa vedeti ce se intampla acolo, focar, sa vedeti cum fostul- ordinarul viceprimar BABU, sta in spate si serveste cafeaua zilnic cu alti imputiti de machidoni infectati cu COVID 19. 4 persoane sau infectat pina acum numai de la MIO CAFE, si sunt la spital Daca este lege sa fie ptr toata lumea MIO, ENTOURAGE, BETA, BRASIL...MERGETI IN CONTROALE SI AMENDATI PATRONII NESIMTITI SI TUPEISTI AI ACESTOR CAFENELE CARE DAU CONSUMATORILOR COVID 19 GRATIS
31
10
Ce bine ca Mangalia nu are politie...nu controleaza nimeni circiumile pline de la ora 7..
11
6
Trebuie sa fi crazy ca sa stai pe pandemie la terasa in Romania carantinata. Deci amendacii au si venit.
14
2
Stie cineva cantece de puscarie? Dati pe post,sa invatam toti,sa cantam pe voci,poate ne mai ridica moralu'! Ca si-asa tre' sa ne obisnuim. In loc de colinde,zic....
15
5
Apropos: Sa mergeti sa dati amenzi si cand se tin examenele de permise auto.Daca tot e lege... sa fie aceiasi pentru toti.Cand vezi atata nedreptate in tara asta iti vine sa-ti iei campii si sa te duci mancand pamantul.Tot asa se judeca si procesele.Asta este legea si justitia in Romania.Pentru unu muma,pentru altu ciuma.Singura solutie sa emigram.Mai rau ca aici nu poate fi.
19
3
Pai de ce era deschis ? Trebuia scos afara patronu si executat, nu ?
15
10
de aia coae, poti sa halesti daca esti zdreanta si nu stii sa ti faci acasa, DAR maxim 4 la masa. cititi in pua mea ce se da ca nu e greu!
16
9
Greu cu ruptul in cur, pana sa inteleaga ce inseamna lock-down-ul.
17
7
Gata cu miziera, ca va mai voteaza Buni-cool ... ratati
12
6
hai mai da-o-n pula mea! Ce logica are sa fie terasa deschisa daca nu poate avea clienti? Oare nu cei cu terasa sunt vinovatii? intreb pentru un prieten...
24
4
Doar zici?
14
3
Cum asa ! Pai asigurarea unei mese nu face parte dintre necesitatile de baza ale persoanei ? Atunci de ce nu s-a mentionat si inchiderea teraselor ? Doar intentionat ca sa se efectueze amenzi ?
37
8
Deja va bateti joc de noi. Zici ca suntem la puscariee
35
15

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369