REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Amenzi usturătoare de la Poliția Locală pentru parcări ilegale, bișnițari și grătarul de lângă bloc!

Amenzi usturătoare de la Poliția Locală pentru parcări ilegale, bișnițari și grătarul de lângă bloc!

Replica API 26 martie 2019 | 00:17 293

Polițiștii locali constănțeni au aplicat, în perioada 18 – 24 martie a.c., peste 1.500 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 422.000 de lei.

Pe parcusul săptămânii trecute oamenii legii au constatat, în limita competențelor conferite de lege: 100 contravenții pentru consum de produse din tutun într-un spațiu public în care acest lucru este interzis, 221 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public municipiului Constanța, 172 abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, acte de cerșetorie, vagabondaj în zonele adiacente centrelor comerciale, supermarketuri , parcurilor, piețelor agroalimentare și în cartierele de blocuri sau case, 530 încălcări ale legislației rutiere, 72 contravenții pentru nerespectarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de idetitate ale cetățenilor români, 308 contravenții pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 6 abateri de la normele legale privind obligațiile care le revin deținătorilor de animale de companie dintr-o rasă canină considerată periculoasă sau agresivă, 3 abateri contravenționale pentru executarea de lucrări de construcții fără a deține autorizație de construire, 24 contravenții pentru nerespectarea obligațiilor legale de către operatorii economici în vederea obținerii actelor emise de autoritatea publică locală în vedererea funcționării, 8 încălcari ale normelor legale privind desfășurarea activităților de picnic, 61 contravenții privind exercitarea unor acte de comerț ilicit,1 încălcare a normelor legale privind ultilizarea plajei Mării Negre și controlul activităților desfășurate pe plajă, etc.

„Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale. Reamintim numerele de telefon unde cetățenii pot semnala fapte antisociale care intră în competența Direcției Generale Poliția Locală Constanța -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp). Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alo domnilor de la locala dar garajul de pe strada Lirei poarta 6 spre parc nu il vedeti asa i? e mare spaga asa i?
0
0
alo domnilor de la locala dar pe bisnitarii din piete nu ii vedeti? va e frica de tigani asa i? de ce nu spuneti cata spaga luati de la ei? aduceti bani ptr buget dar nimic nu se face ... penibil ... rusine !!!
0
0
da pe aia din primarie cand ii vor amenda pentru gropile din carosabilul orasului?
2
1
Noi la Mangalia parcam pe unde vrem, treceri de pieton, port turistic, zona pietelor, zona scolilor si stiti de ce? Agentii nostri nu stiu sa scrie ortografic
1
2
Va tot cacati pe voi ca politia locala nu are voie dea sanctiuni privind incalcari ale legislatiei rutiere. Pai sunt ani de zile de cant tot fac asta si nu am vazut nici unul condamnat pentru abuz ! In toata tara , asa ca nu va mai cacati pe voi si respectati legislatia in vigoare ca nu se leaga nimeni de voi , corectilor.
4
0
In tomis 3 bisnitarii si politia se joaca de-a soarecele si pisica,se urmaresc unii pe altii,deci..despre ce vb?
5
0
Cum au aplicat sanctiuni privind incalcari ale legislatiei rutiere? Nu au calitate de politisti rutieri. Astfel savarsesc infractiunea de abuz in serviciu. Recomand depunerea de plangeri penale impotriva agentilor precum si impotriva sefilor lor.
3
4
La New Beta se fumeaza normal in incinta. Am luat o limonada si langa mine tragea unul din trabuc si avea si scrumiera lui cu suport de trabuc. Totul in loc inchis. Ne permitem sau astia au conexiuni cu psd-ul? Si cam 60% din cei care erau pe acolo fumau...la ora 11 dimineata sambata. Politia era pe afara cu amenzi ptr cei care nu au platit parcarea...
4
4
Bun ....cu amenzi cat mai mari ..altfel nu merge civilizarea unora !
4
3
izvor nesecat de imbecili!
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614