REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Americanii o acuză pe Simona Halep că a «trișat»! Reacția româncei

Americanii o acuză pe Simona Halep că a «trișat»! Reacția româncei

Replica API 8 martie 2019 | 00:00 419

Simona Halep se află zilele acestea la Indian Wells, unde va debuta în noaptea de vineri spre sâmbătă împotriva jucătoarei cehe Barbora Strycova.

Presa americană o acuză pe româncă de faptul că ar fi «trișat» la turneul de la Dubai, tocmai pentru că nu a avut un antrenor care s-o supravegheze.

Concret, americanii susțin că Simona (2 WTA/27 de ani) și-ar fi anulat un antrenament înaintea unui meci pentru a dormi cu două ore mai mult.

„Evoluția evenimentelor a făcut-o pe Halep să «trișeze» înaintea unui meci de la Dubai. A adormit târziu și se simțea obosită când alarma a sunat la ora 8 dimineața, așa că a mai dormit pentru încă două ore.

Apoi s-a îmbrăcat, a luat micul dejun și a disputat meciul fără să facă pregătirile obișnuite. A câștigat, dar nu și-ar fi oprit niciodată alarma dacă un antrenor îi supraveghea programul”, au scris americanii de la Los Angeles Times.

Simona Halep a reacționat în cadrul unei conferințe de presă: „Nu sunt genul acesta de persoană. Sunt profesionistă și nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine”.

Simona Halep a mers și la Indian Wells fără antrenor. Primul meci al Simonei la turneul american va fi în turul doi cu Barbora Strycova în noaptea de vineri spre sâmbătă. Organizatorii n-au anunțat încă ora de start.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu cine s-a culcat 2 ore?
3
1
Titluri de gsp. ...Fitzuica de doi lei
7
1
Nu o fi Simona o sfanta dar ce spunti despre surorile Wiliams si gimnasta aia care bate toate recordurile.Dupa ce un tip a spart fisierele WADA si le-a prins cum sa-au apara:sunt bolnave si trebuie sa in melodium.Aici dupa ce le-a prins tot pe ala lati scos vinovat ca a spart fisierele. Deci adevarul trebuia pastrat.Asa ca americanilor cand vine vorba de droguri si sport nu sunteti sub rusi.
7
3
americanii sa o vada pe serena cum triseaza cu pastile si alte chestii si pe urma sa vorbeasca de celelalte
11
4
Daca facea antrenamentul ar fi zis ca a trisat ca s-a antrenat.
8
4
S-a trisat pe ea insasi furandu-se de un antrenament? Antrenamentul este obligatoriu, impus de competitie? Daca pierdea meciul fiindca nu facuse antrenamentul mai guitau astia?
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369