REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Amplă acțiune de dezinfecție a drumurilor, demarată în județ

Amplă acțiune de dezinfecție a drumurilor, demarată în județ

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 1013

Consiliul Județean Constanța, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, a demarat, pe 27 martie, o amplă acțiune de dezinfecție a drumurilor județene aflate în administrare. Dezinfecția se va realiza pe toate tronsoanele de drum județean care tranzitează localitățile județului Constanța și are ca scop prevenția împotriva extinderii virusului COVID – 19.

Astfel, utilajele RAJDP, dotate cu instalație de pulverizare, vor străbate toate localitățile din județul Constanța pentru a realiza operațiuni de dezinfecție cu soluție specifică.

„Sănătatea și protejarea locuitorilor județului este deosebit de importantă pentru mine. Cu atât mai mult, în actualul context când trebuie să avem grijă ca epidemia cu coronavirus să nu se răspândească. Începând de astăzi, utilajele RAJDP vor efectua frecvente acțiuni de dezinfecție a tronsoanelor de Dj - uri care tranzitează localitățile județului. Pentru că ne dorim ca acțiunea să fie cât mai eficientă, în zonele intens circulate din localități se va face o dezinfecție mai intensă, în sensul în care se va merge cu soluția dezinfectantă până la scara magazinelor sau dispensarelor. Fac, încă o dată, un apel către toți primarii județului Constanța și îi rog să întreprindă toate acțiunile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului, informarea celor din comunități despre măsurile de protecție și, mai ales, să îi sfătuiască să iasă din casă doar în cazuri care nu suportă amânare. De asemenea, îi rog pe toți locuitorii județului Constanța să fie responsabili, să se protejeze, să abordeze situația cu calm, să urmeze indicațiile transmise de autorități, să stea acasă și să conștientizeze că numai împreună putem limita răspândirea virusului. Să fim, fiecare dintre noi, exemplu pentru cei din jur”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Acțiunile de dezinfecție vor continua atât timp cât situația o va impune, astfel încât să se limiteze cât mai mult răspândirea virusului.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel mai scump dezinfectant... Baietii.... stiu de ce...
1
0
La Cernavoda se asteapta ploaia!Audi CT 66 SYN MG TL din Cernavoda are voie cu folie neagra pe geamurile din fata ?
4
0
Ma Ioane,s-ar putea controla concentrtia si cate tone de substanta s-au aruncat pe strazi dar nu are nimeni timp si la fel ca cel care a reclamat sunt mai multi oameni care atunci cand vine vorba de contracte ale primariei Cta sau CJ.Cta cu Polaris cunosc trecutul si stiu de ce sunt astia in stare de pe vremea cand lucrau cu R.MAZARE si N.CONSTANTINESCU.
5
0
Pentru 10.11Este Situatie de Urgenta,trebuie facut!Ai dovezi la mizeriile debitate?In perioada asta pedepsele sunt majorate!!!
2
1
ca e rost de furat ceva. Face jumate-jumate cu infractorii martin polaris ! La fel ca hotul fagadau ! Oare cat costa stropitul cu apa cu miros de clor ? Hai ziceti ca sunt banii nostrii ! Muie cu cacat !!!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369