rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 5 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

An TRAGIC pentru turism: litoralul românesc va putea primi turiștii abia de la 1 iunie, în cel mai bun caz

Litoralul românesc încearcă să își revină din criza generată de pandemia de coronavirus, chiar dacă nici nu a început sezonul estival. Prelungirea stării de urgență cu încă 30 de zile, până la mijlocul lunii mai, amână deocamdată startul inițial, de la 1 mai. Stațiunea Mamaia este pustie în aceste zile, dar se mai lucrează pe ici, pe colo, la restaurante și hoteluri pentru renovare.

Dunele de nisip au pus stăpânire pe faleza din stațiune, iar nimeni nu se încumetă nici măcar să facă o plimbare , chiar dacă afară au fost peste 20 de grade în termometre. Constănțenii respectă măsurile de urgență, aplicate de autorități.

50.000 de angajați vor rămâne fără ajutorul de șomaj

Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT), Corina Martin, trage un semnal de alarmă în privința celor peste 50.000 de angajați, care lucrează pe litoral în fiecare sezon. Ei riscă să nu beneficieze anul acesta de șomaj, din cauza legislației în vigoare, care specifică că aceștia trebuie să muncească timp de șase luni, pentru a primi șomajul respectiv. Acum, în cel mai bun caz, ei ar putea lucra doar două luni în acest sezon. „Peste 50.000 de români, cel puțin de pe litoral, care urmau să fie angajați de la 1 aprilie pentru acest sezon, rămân fără contracte și fără garanția unui loc de muncă. Hotelierii de pe litoral făceau aceste angajări de la 1 aprilie, ca acești oameni să primească la sfârșitul sezonului ajutor de șomaj. Poți primi acest ajutor doar dacă ai șase luni lucrate. Dacă ne rămân două luni de sezon în acest moment, Doamne ajută să le avem și pe acestea, în acest caz, oamenii aceștia nu vor mai beneficia de ajutor de șomaj. Nu vor avea din ce trăi la toamnă, iarnă și nici acum nu sunt angajați, pentru că nimeni nu face angajări, deoarece nu se știe când începe sezonul”, spune Corina Martin.

Debutul de sezon ar putea fi în acest an la începutul lunii iunie

Președintele FAPT, Corina Martin, a declarat faptul că în cel mai bun caz, românii ar putea da o fugă până la mare pe 1 iunie. „Dacă nu se prelungesc măsurile de urgență din partea Guvernului, la jumătatea lunii mai, ar trebui să se ridice restricțile și oamenii să înceapă să călătorească. Estimăm că debutul de sezon ar putea fi la începutul lunii iunie. Pentru Mamaia și Vama Veche, cum se putea veni altădată pe 1 mai, acum o să se poată veni și pe 1 iunie. Vor veni toți cei care vor să dea o fugă până la mare, nu neapărat familiile cu copii, care nu vor beneficia încă de vacanța de vară”, mai spune Corina Martin.

Corina Martin

2020, un an tragic pentru turismul românesc

Turismul românesc este printre cele mai afectate industrii din țară în acest moment, în contextul pandemiei de coronavirus. Situația este dramatică și poate fi comparată chiar și cu anul 2008, atunci când a început criza economică la nivel mondial, cunoscută și sub numele de „Marea Recesiune”. „Situația în turismul românesc este tragică. Avem hoteluri închise, restaurante închise, stațiunile turistice sunt goale peste tot în țară, nu doar pe litoral. Este un an dramatic pentru turismul românesc. În 2008 am avut cifre mai slabe într-adevăr din cauza crizei economice, dar nu erau oprite motoarele. Nu aveai hoteluri închise, nu aveai totul blocat. Rămâne un an de referință în istoria lumii din punct de vedere economic și nu numai. Este un an ieșit din comun. Economia este blocată. Turismul este primul afectat pentru că în momentul în care această problemă medicală, blochează mișcarea oamenilor, călătoria lor în spațiu, automat industriile horeca, turism și transporturi sunt primele afectate”, a mai precizat președintele FAPT.

Germania, printre exemplele de așa da

Corina Martin dă exemple de alte state, unde șomajul tehnic a fost interpretat într-un mod mult mai eficient, cum este cazul Germaniei. „Ar trebui să luăm exemplul altor țări. Ambasadorul Germaniei la București a vorbit despre șomajul tehnic mixt. Este o formă de șomaj tehnic, în care statul plătește deja o parte a salariului, dar oamenii pot lucra de acasă. 12.000 de agenții de turism din România lucrează online de acasă de patru săptămâni, zi de zi. Statul român a pus oamenii în șomaj tehnic și nu pot munci. În Germania,statul contribuie la salariul angajatului, tocmai ca să ajute această formă de muncă. În România se stă acasă, dar degeaba”, mai precizează Corina Martin.

2020 poate fi totuși un an de relansare pentru turismul românesc

Corina Martin a explicat că acest an poate fi totuși și de bun augur pentru România, datorită faptului că acum ne putem concentra mult mai mult pe promovarea turismului pe plan intern, iar românii vor opta din ce în ce mai mult pentru destinații turistice din țară. De asemenea, litoralul românesc va fi destinația vedetă, după spusele Corinei Martin. „Previziunea mea pentru acest an este că românii vor rămâne mai mult în țară. Anul acesta din estimările noastre, mai ales că am obținut și acele tichete de vacanță, românii vor rămâne în România. Destinația vedetă din această vară va fi litoralul românesc. Destinațiile turistice din țară vor fi alese în detrimentul destinațiilor externe.

Bulgaria, din nou în fața noastră la capitolul turism

Președintele FAPT, Corina Martin, a dat un exemplu, prin care bulgarii își păstrează și banii și clienții, ceea ce România încă poate visează. „Toațe tările se asigură acum că își protejează business-urile naționale, inclusiv turismul național. Noi, agențiile de turism din Constanța, aveam vândute pachete turistice în Bulgaria pentru constănțeni. Cei de acolo au spus că nu vor rambursa nimic din ceea ce s-a plătit pentru vacanțele turiștilor, iar banii rămân la ei. Clienții respectivi pot să revină timp de un an în Bulgaria, dar bulgarii nu restituie nimic. Iată un model în care bulgarii s-au poziționat imediat, la fel și francezii și alte state europene. Așa și-au protejat banii încasați, interesul național, turismul național și antreprenorii respectivi, business-urile lor. Așa trebuie să gândească și statul român”, a mai spus Corina Martin.

Petruț IACOB

vineri, 10 aprilie 20208992
Comentarii

01Iacob titi(12 apr 09:38)
Vinde iarba si pastile in Eforie de cel putin 5 ani se lauda in oras ca vinde droguri de 200mil pe luna, avea un plan sa deschida frizerie sa nu bata la ochi da virusul il baga la puscarie se apropie sfarsitul o sa vinzi peste ca tactu toataa viata!!
02Hoho(11 apr 09:09)
Lasa mai bine ca nu mai avem jegul de litoral plin de bombardieri jegosi , si nu mai evaziuni fiscale. Au pierdut ciorditorii nu altii.Si cine dracu mai e si fufa asta proasta ?
02sa nu ii plangem pe patroni(11 apr 01:42)
au la saltea zeci poate sute chiar milioane cei cu cluburi, hoteluri, sa scoata bani pentru salariati de la saltea, sa mearga la plaja alaturi de toate saraciile, anul asta vom fi toti egali, nimeni nu produce nimic
14@Sclaveti 10 apr 20:06(10 apr 22:50)
Da-te-n cacat de alogen jegos! sa-ti faci cruce din banii tai facuti din ilegalitati, bogatuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04Gica(10 apr 22:16)
E incredibil cum vita asta retarda si libidinoasa mai are vreo functie si ca o mai baga cineva in seama Chiar nu putem scapa de ea Acelasi cacat mananca de o viata si tot nu se satura. Rezultate 0 E incredibil.vomiti cand o vezi sau o auzi.
05ciupanii(10 apr 21:42)
o iau la botic anu asta
04Autor(10 apr 21:42)
Cum sa iesi la plimbare in Mamaia cand e stare de urgenta si trebuie sa stai in casa ca iti iei amenda?!?!?
05familist(10 apr 21:26)
mai vine pulea la mare anul asta , doar nu sunt nebun sa imi aduc copilul cu nevasta la mare sa iau virusul de la indieni prefer sa stau in curte ...decat sa imi imbolnavesc familia , sau prefer sa ma duc la corbu departe de balamuc..
18titi(10 apr 20:13)
Ha, se pling de faliment dupa ce vara trecuta vindeau o clatita cu 15 lei si o noapte de cazare era 400-500 de lei, de parca turistul lua la plecare si camera cu el... Muie, baaa...
127Sclaveti(10 apr 20:06)
Hahaha, o sa faceti nod in gat de invidie saraciilor.Litoralul in iulie si august o sa bubuie ca de obicei iar astia care sunt sclavi si se uita cu jind la baietii care fac bani pe litoral, o sa faceti stop cardiac de invidie.Asa e cand esti rupt in cur de nu ai dupa ce bea apa dar visezi riviera franceza.
021Tragedie(10 apr 17:57)
An tragic pt turismul din Mamaia - toti imbuibatii de hotelieri o vor lua in gura, hai ca se poate !
24Tuzla(10 apr 16:55)
Dupa ce ca e tragic din cauza crizei mai au si comoetitie NELOIALA. In Centrul Tuzla s-au construit ilegal vile cu 7-8 camere iar proprietarii de pregatesc sa isi primeasca la vara oaspetii, nestingheriti. Activitatea lor nu este autotizata, nu au acordul vecinilor, de promoveaza pe site-uri de specialitate dar nu platesc un van la stat
117Sictir(10 apr 16:39)
Care litoral, care turism? Spelunca aia de Mamaia se poate numi statiune?
011Fefeleaga(10 apr 15:21)
Turismul pe litoral a intrat indrepturi dupa 15 iunie, odata cu inceperea vacantei de vara a elevilor, asa ca nu e o tragedie.Si tot 2 luni de sezon au fost si in alti ani.Macar sa scapam sanatosi si sa ne intoarcem la locurile de munca.Dar dupa 2 luni sau cate or fi de stat acasa cu somaj tehnic, somaj si alte forme nu stiu daca mai beneficiaza de concediu de odihna cineva ca sa plece in concediu sau vacanta fie ea la munte sau la mare!!Problema e ca vor fi hoteluri goale ca urmare a crizei financiare ce urmeaza.Si cand mai ai si rate amanate si 2 copii la scoala ...stai acasa.
516cleopatra(10 apr 14:43)
ati belit salamu in 2025 mai faceti turism gunoaielor
198Repornirea Economiei Urgent(10 apr 14:16)
Solicitam guvernului sa fie repornita toata economia Romaniei inainte de 10 mai! Repornirea tuturor activitatilor de pe data de 10 mai, inclusiv a turismului!!! Scutirea de la plata taxelor si impozitelor a tuturor hotelurilor si pensiunilor pana la sfarsitul anului 2020! Industria Horeca sprijinita prioritar pentru ca a fost si prima care a cazut din cauza asa zisului virus Covid 19 !!!
09Solutie(10 apr 14:13)
Propun autoritatilor locale sa renunte la taxa de protectie anul acesta, ca si masura impotriva covit. Asa comerciantii pot avea profit.Si dc functioneaza doar o luna, pot platii salarii si taxe pt un an. Hotelierii propun sa bage casele de marcat in priza, sa achizitioneze role casa marcat iar atunci cand vine clientul sa i ofere si un bon fiscal. Corina......
17Misu(10 apr 13:36)
Sa-i furi tu ciocanitoareo!!!
06CU ASA PRESEDINTI(10 apr 13:13)
DE ASOCIATII SI AGENTI DE TURISM, NORMAL CA TURISMUL A FOST INTOTDEAUNA UNUL DE FURACIUNE SI DE CACAT.DOAR PROFITORI.
218ma bucur nespus(10 apr 12:30)
sa dati cu totii faliment,nu de alta dar o resetare generala a turismului organizat de kokalari e absolut necesara.niste gunoaie pizde cu pedale au distrus complet ideea de turism civilizat.aaaa nu o sa mai aveti clienti la preturi de riviera franceza si conditii de alep.scuze daca isi revine turismul si bulgarii deschid granitele oricum acolo merg sau la turci sau grecia,muntenegru,albania croatia si mai sunt si alte variante.de ce sa dau banii unor gunoaie ale societatii pe servicii cu 50% mai scumpe cand japka e pe fatza
120Anton(10 apr 12:08)
In conditii normale,fara virusi,litoralul nostru ofera marea neagra si cam atat,chiar si acolo fiind plajele ocupate de cacaturi de plastic si smotocei ,,umbrele'' ca meltenii sa nu stea pe nisip cum ar fi sanatos,ci ca la ei in balcon,sa dea si taxa ca prostii pentru asta. Serviciile erau oricum de tot cacatul si scumpe. Romanimea se inghesuia oricum in Bulgaria,Grecia,Turcia iar la noi interlopii si alti gangster beau sampanii la pret de automobile in Mamaia,sa impresioneze curvele sau alti cocalari.Angajatii,salarii minime si picioare in cur.
179Costel(10 apr 11:54)
Nu inteleg cum unii pot sa se bucure de raul altora,daca nu merge sezonul estival o sa fie tot judetul in colaps,nu neaparat hotelierii pierd,mai sunt si o gramada de oameni care traiesc din perioada verii cu tarabe,alimentari,magazine,inchirieriide tot felul,terase...
014Bla cu bla(10 apr 11:54)
O sa si revina turismul cand o ridica starea de u., ca oile o sa stam pe plaja pt vitamina D, ca ne am facut albi ca varul.
025ia uite(10 apr 10:36)
ce se agita buzata asta dar cand aia din turism faceau evaziune la greu nu o vedeam cu declaratii pe aici!
017Asa e(10 apr 10:30)
Doamna din foto e cumva Cordelia?
417msg(10 apr 09:58)
vedeti de mizeria din mamaia nord navodari.mai vine pulea la plaja anul asta.
124alex(10 apr 09:47)
NUMAI PROSTII DEBITEAZA TUTA ASTA..STATUL SA NE DEA STATUL SA FACA SA DREAGA ...DE UNDE PLM SA TOT DEA STATUL
514NEVER(10 apr 09:20)
neversea unde este anul acesta, se mai tine ori vom sta degeaba la plaja cu pensionarii si carantinatii?
225Mohammad Mourad(10 apr 08:59)
Poate la 1 iunie 2021!
032o pla(10 apr 08:50)
Turistii trebuie intampinati de Corina Martin sa le faca cate o muie la fiecare, sa fie explozie de turisti.
012irina agentie(10 apr 08:29)
1 returnati banii integral celor care au platit si doresc acest lucru 2 returnati bani in doua rate in timp de 1 an in moneda platita 3 voucher pe perioada de 12 -18 luni care vor sa si reprogrameze sejurul la care sa seaduge bonu de 3 zile peste cele platite ,ca sa ma faca sa reprogramez Astea sunt solutiiile corecte
017Vara asta nu deschid(10 apr 08:27)
Anul acesta romanii sunt blocati in case si nu produc nimic la ora asta. Este seceta si se anunta criza alimentara la iarna. Probabilitatea ca romanii sa aiba bani pentru concedii la vara este minima. Vor veni cativa, dar vor manca de la pachet. Nu te poti baza pe incasarile de anul acesta.
138corina mult ruj(10 apr 08:26)
da hai sa-i plingem pe makedonii care au distrus litoralul si turismul au construit pe spatii verzi ,cu hotelurile lor soioase si scumpe si fara parcari ,cu restaurantele lor in care se recicleaza mancarea .anul asta faceti foamea si odraslele vostre urecheate si cracanate nu vor mai schimba masina sa se faleasca
021Turist(10 apr 08:19)
Esti o mare proasta cu ce spui
224Localnic(10 apr 07:31)
Turistilor stati acasa,asa gasesc si eu loc de parcare si nu-mi foot creierii samsarii cu sezlongurile!
124Topu(10 apr 07:24)
Da si daca munceau 2 luni aveau ce manca la iarna cu salariile de cacat din turism.Zdrentele de asa zisi patroni care mai fac si evaziune fiscala isi bat joc de aclavi.Deci sunt sclavi care pleaca sa munceasca afara si sclavii care dau cu sapa in tara pe doi lei.Culmea e ca aia din tara ii injura pe aia de afara pt. ca castiga mai bine.Ce natiune de rahat.
323Marian(10 apr 07:14)
Ani la rand ziceau ca incasarile sunt sub asteptarile lor, desi era plin peste tot. Asta e baieti, stati cu ele goale ca oricum numai bugetari saraci cu vouchere veneau.
12815 iulie(10 apr 07:03)
E bine si la 15 iulie , daca o sa tina vremea cu noi, pe 15 sept, o sa numaram cum trebuie!
029Alin(10 apr 06:20)
Saracii hotelieri si sezlongari. Nu mai pot face evaziune. Oare cati bani se duc la buget dupa un sezon?
033Pandele(10 apr 05:48)
Corina,nu te imbraci in,,Cleopatra",ca pe vremea lui Mazare?Si ia-l si pe ,,desteptul" ala de Bucovala si fluturati niste chei la intrare in Mamaia!
018Romania(10 apr 04:50)
numele tau e Venezuela,baietii stiu de ce
127Sa vina sa plateasca(10 apr 04:32)
50 lei sezlongul ?
169roby(10 apr 01:46)
te inseli , bugetarii au inca valabile vouchere-le pe anul trecut si pe anul acesta . aia vin oricum , ca le plateste statul vacanta
244RoBy(10 apr 00:38)
Sanse 0. Nu vine nimeni anul asta, oamenii au ramas fara servici. Cine plm e tampit la cap sa vina cand covidu e peste tot.. mai ales in javra de mamaia
022Botox(10 apr 00:24)
Serios madam?
049Vasile(10 apr 00:03)
Iar o pupati in cur pe vaca de Corina Martin? Sa fim seriosi si in anii trecuti litoralul era deschis 3 zile de 1 mai apoi totul se inchdea pana la inceputul lui iunie cand de fapt se deschidea efectiv sezonul.
mai mult...Replica
5 iun 12:17ReplicaSCANDAL! Nicușor Dan, la un pas să-i dea cu dulapul în cap lui Bădulescu. VIDEO!

O conferință de presă cu scandal a avut loc vineri, în Prelungirea Ghencea, susținută de Nicușor Dan. La fața...1335

5 iun 00:59ReplicaStila Goșu, de la fost INTERLOP, la DEZVOLTATOR imobiliar5310
5 iun 00:29ReplicaRadu Mazăre a CONTESTAT, din nou, procedura de EXTRĂDARE. Pe 9 iunie vine la Constanța1561
5 iun 23:41ReplicaCare sunt zonele unde poţi face plajă fără şezlong?

Constănţenii sau turiştii veniţi weekend-ul acesta pe litoral pentru a profita de razele ultraviolete de la malul...2496

5 iun 00:28ReplicaIancu Cușu își mai TRAGE un hotel în Mamaia2533
5 iun 00:28ReplicaEma Gavrilă vrea CONFRUNTARE. Cristea nu înţelege de ce se grăbeşte!1274
5 iun 12:56ReplicaChesoi nu înţelege de ce Făgădău vrea să facă un PARC lângă CIMITIR. VIDEO!

Promisiuni multe, fapte puține. Acesta este reproșul principal adresat actualei administrații locale din Constanța...1314

5 iun 00:00ReplicaPOVEȘTILE de ADORMIT COPIII ale unui CONTRABANDIST!1035
5 iun 23:23ReplicaŞoferul care şi-a dat FOC la maşină în faţa Poliţiei a fost condamnat!809
5 iun 09:28ReplicaPreţurile la cazare au EXPLODAT!

Litoralul românesc încearcă să își revină din criza generată de pandemia de coronavirus, umflând prețurile...1716

5 iun 00:31ReplicaEmil Banias află, în câteva zile, dacă se ÎNTOARCE în Consiliul Judeţean624
5 iun 00:31ReplicaSCRISOARE deschisă către Făgădău: Veți rămâne doar ”băiatul cu mapa” care VISEAZĂ proiecte și promite soluții1429
Vremea
24.5°22.2° - 24.5° vineri, 5 iunie 2020
ConstanțaUmiditate: 53%
Vânt: 9.37 m/s
Presiune: 1009 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
5 iun 23:04SportTransferul carierei pentru Timo Werner! Atacantul lui RB Leipzig a bătut palma cu Chelsea. Cât valorează mutarea

Atacantul german Timo Werner (24 de ani) și-a dat acordul pentru a se transfera la Chelsea Londra, într-o mutare care...351

5 iun 00:00SportDiego Costa, atacantul lui Atletico Madrid, a fost condamnat la șase luni de închisoare pentru evaziune fiscală

Atacantul lui Atletico Madrid, Diego Costa, și-a aflat astăzi sentința în procesul de evaziune fiscală în care...369

5 iun 00:00SportVeste mare pentru Barcelona, înainte de reluarea La Liga! Luis Suarez ar putea reveni

Atacantul a suferit o accidentare la genunchi la începutul acestui an, iar ”golul” lăsat de uruguayan le-a dat...293

5 iun 22:40SportDennis Man, pe lista unui club din Anglia. Fanii îl cer la echipa

Gigi Becali are parte de vești bune în această perioadă. După ce s-a vorbit de interesul celor de la Galatasaray...358

Local
4 iun 00:07LocalVIDEO! SCANDALAGIU, URMĂRIT cu FOCURI de ARMĂ pe străzile din Constanța!

O patrulă mixtă din cadrul Poliției orașului Ovidiu și Poliției Locale Ovidiu, în cursul zilei de miercuri, 4...9015

5 iun 19:47LocalSute de jucării contrafăcute, confiscate de polițiștii constănțeni

Poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, peste 800 de seturi de jucării,...506

5 iun 19:40LocalCOVID-19: Am sărit, din nou, de 200 de cazuri, în România, în ultimele 24 de ore!

1747

29 mai 13:01LocalPlatforma AVANSIS ONLINE pentru contribuabilii plătitori de impozite și taxe din Cernavodă

Administrația Publică Locală din Cernavodă oferă cetățenilor prin Platforma online Avansis acces la baza de date...537

5 iun 19:41LocalMagazinele Enel din Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița, închise luni

- De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16, excepție făcând cele două magazine...402

5 iun 19:42LocalRAEDPP: continuă refacerea acoperișurilor și fațadelor imobilelor situate în Constanța

634

Politică
5 iun 00:00PoliticăOprişor: Noua Strategie Naţională de Apărare reiterează ataşamentul României faţă de statul de drept

Noua Strategie Naţională de Apărare a Ţării pentru perioada 2020 - 2024 reiterează "ataşamentul" României faţă...281

5 iun 00:00PoliticăExpert EFOR: Propunem extinderea procesului de vot la două zile

Expert Forum propune extinderea procesului de vot la alegeri la două zile, a declarat joi Septimius Pârvu - expert...254

5 iun 00:00PoliticăTomac: Sistemul preuniversitar din România, unul dintre cele mai vulnerabile din Europa

258

Interviuri
21 mai 00:06InterviuriINTERVIU SENZAȚIONAL cu RAREȘ BOGDAN! PSD este respins de electorat pentru că iese cu aceleași fețe compromise. VIDEO

Starea de urgență a trecut, însă în urma ei au rămas anumite întâmplări care merită dezbătute alături de...8398

21 mai 00:06InterviuriVirginia Uzun: Eforie, lipsit de strălucire din cauza proastei gestionări a banilor VIDEO

Virginia Uzun a fost directorul Serviciului Public de Impozite şi Taxe (SPIT) din cadrul Primăriei Constanţa timp de...4654

16 mai 00:50InterviuriEugen Teodorovici: Eu sunt, de fapt, preşedintele PSD

3928

6 mai 00:26InterviuriPrefectul Niculescu: Din 605 carantinați la Constanța, 21 aveau Coronavirus! VIDEO

Prefectul George Niculescu, numit în funcție la finele lui 2019, a apucat vremuri greu încercate. Și ne referim la...3571

29 apr 00:26InterviuriProcurorul Teliceanu: dacă minți în adeverință, riști să te alegi cu ani grei de pușcărie! Video

Viorel Teliceanu este unul dintre cei mai tineri prim procurori din țară, el conducând, o bună perioadă de timp,...4407

14 apr 00:05InterviuriSorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar: NU se pune problema înghețării anului școlar! VIDEO

3124

Monden
5 iun 00:00MondenP. Diddy, alături de o bombă sexy la plajă în Miami. Cum au fost surprinși cei doi

P.Diddy a lăsat deoparte orice inhibiție și s-a bucurat de soare, dar și de compania unei femei misterioase, o...367

5 iun 00:00MondenMeghan, soţia prinţului Harry, vorbeşte despre moartea lui George Floyd

Meghan, ducesa de Sussex şi soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a vorbit despre moartea lui George Floyd,...315

5 iun 00:00MondenBruce Springsteen a criticat ''reacţia apatică'' a Casei Albe la violenţa poliţiei americane

241

5 iun 00:00MondenGeorge Clooney, erou al reţelelor de socializare pentru articolul său împotriva rasismului

George Clooney a incendiat reţelele de socializare după apariţia în ziarul Daily Beast a unui articol în care...307

5 iun 00:00MondenMiniseria TV 'Chernobyl' a primit cele mai multe nominalizări la BAFTA TV Awards 2020

Miniseria de televiziune "Chernobyl", produsă de HBO, reprezentând o dramatizare a evenimentelor care au avut loc în...247

5 iun 00:00MondenCannes: Thomas Vinterberg, Wes Anderson şi Viggo Mortensen, prezenţi în 'selecţia oficială' 2020

229

Mapamond
5 iun 00:00MapamondCoronavirus: 919 morţi în SUA în 24 de ore

Noul coronavirus a făcut 919 decese suplimentare în 24 de ore în Statele Unite, potrivit datelor prezentate miercuri...226

5 iun 00:00MapamondChina: Peste 40 de răniţi într-un atac cu cuţitul într-o şcoală. Suspectul a fost arestat

Mai mult de 40 de elevi şi membri ai personalului unei şcoli primare din oraşul Wuzhou, din sudul Chinei, au fost...233

5 iun 00:00MapamondCoronavirus: Olanda va relaxa din 15 iunie avertizările de călătorie în Europa

245

5 iun 00:00MapamondSUA: Poliţistul implicat în uciderea lui George Floyd pus sub acuzare pentru "crimă"

Procurorul care anchetează moartea lui George Floyd la Minneapolis (nordul SUA) a modificat încadrarea faptelor în...274

5 iun 00:00MapamondReţeaua de socializare Snapchat îl acuză pe preşedintele Trump de incitare la „violenţă rasială“

Reţeaua de socializare Snapchat, foarte populară în rândul tinerilor, l-a acuzat miercuri pe Donald Trump de...238

5 iun 00:00MapamondCoronavirus: OMS anunţă reluarea testelor clinice asupra hidroxiclorochinei

236

Sănătate
5 iun 00:00SănătateEste util zincul în tratamentul acneei?

Acneea este o afecțiune des întâlnită, care afectează suprafața pielii, din cauza supraproducției de sebum....237

5 iun 00:00SănătateMegacolonul toxic, o consecință gravă a colitei ulcerative

În cazuri rare, colonul inflamat din cauza afecțiunilor gastrointestinale diverse sau a colitei ulcerative îți poate...280

5 iun 00:00SănătateTrigliceridele mărite: care sunt cele mai frecvente cauze

366

5 iun 00:00SănătateInfertilitatea, mai frecvența în cazul cuplurilor care suferă de obezitate

Un nou studiu sugerează că nu numai greutatea femeii contează atunci când un cuplu încearcă să conceapă un...229

5 iun 18:32SănătateCireșe: beneficii și recomandări

Cireșele au nenumărate beneficii pentru sănătate, începând de la echilibrarea tensiunii arteriale și până la...310

5 iun 00:00SănătateRecomandări esențiale pentru ochi sănătoși

243

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT