REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ana Baniciu, zeița litoralului! Senzuală, în bikini, s-a lăsat pozată de iubitul ei

Ana Baniciu, zeița litoralului! Senzuală, în bikini, s-a lăsat pozată de iubitul ei

Replica API 11 august 2022 | 00:00 1331

Ana Baniciu este mai hot ca o zi de vară! Asta demonstrează ultimele imagini pe care le-a postat pe contul de social-media direct de pe plajă. Cântăreața s-a pozat într-un costum de baie minuscul, ce îi arăta corpul perfect tonifiat și pielea arămie, care o făceau să arate precum o adevărată zeiță a litoralului.

Ana Baniciu

Solista a poposit la mare, pentru o scurtă vacanță, iar prezența ei a aprins imaginația și a încins atmosfera, mai dihai decât soarele arzător. Ana Baniciu a profitat de ocazie pentru a-și etala trupul superb, lucrat intens la sală, cu abdomen sculptat și coapse senzuale. Solista a purtat un costum de baie din două piese, iar bikinii erau atât de decoltați, încât ai crede că la un val mai puternic ar putea rămâne în costumul Evei.

Ana Baniciu s-a răsfățat din plin pe litoral și a petrecut momente superbe, dovadă și zâmbetul ștrengar, care îi conferă alura de divă. Desigur Ana Baniciu nu este femeie care să plece singură la mare, ci a fost păzită tot timpul de iubitul ei, care și-a însușit și rolul de fotograf în timpul vacanței, că deh, așa se întâmplă când iubita este vedetă.

Ana Baniciu vrea un duet cu tatăl ei

Ana Baniciu a avut o perioadă foarte prielnică cu multe proiecte frumoase care au fost pe sufletul blondinei de 29 de ani. Unul dintre acestea a fost colaborarea pentru filmul de animație «Gașca Animăluțelor» unde și-a împrumutat vocea unuia dintre personaje.

Cu toate acestea, visul neîmplinit al Anei Baniciu, este un duet cu celebrul ei tată, folkistul Mircea Baniciu. Cântăreața a declarat că abia așteaptă să înregistreze o piesă cu tatăl ei.

„M-am gândit de când m-am născut la o piesă cu tatăl meu. Vorbiți și cu el să îl convingeți, să își facă timp. El e ocupat. Și, să ne punem odată la treabă!“, a mărturisit Ana Baniciu, scrie Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai esti! Iti placea mai mult Oana Roman? Nu toti prefera vacile obeze ca tine!
0
0
se pare ca oana roman nu mai slabeste si au aparut articole cu alte muieri
1
0
... Fara talent ...
0
0
s-au terminat maimutele asa ca ne bagati pe git scindura asta,fara tite,fara kor,femeie snur?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920