REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ana Birchall a fost exclusă din PSD

Ana Birchall a fost exclusă din PSD

Replica API 13 noiembrie 2019 | 03:46 439

Ana Birchall

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a fost exclusă marți din partid, în ședința CEX PSD, au zis surse din conducerea PSD pentru STIRIPESURSE.RO. Birchall este deputat de Vaslui. La excludere au fost și voturi contra, zic sursele citate.

Președintele PSD Bihor Ioan Mang, a declarat, marți, că unii membri din organizație cer excluderea fostului ministru al Justiției Ana Birchall pentru că nu a respectat prioritățile guvernării PSD.

"Mi-au cerut mai mulți colegi să discutăm despre doamna Birchall. A făcut suficient de mult rău prin atitudinile pe care le-a avut faţă de deciziile partidului. (...) Dacă oameni din Bihor, din organizația mea, mi-au cerut pe WhatsApp să luăm atitudine, să o dăm afară, înseamnă că au ei motivele lor", a afirmat Ioan Mang, marți, înaintea CEx al PSD.

Mang a precizat că "toată lumea" își dorește păstrarea Secției de Investigație a Infracțiunilor din Justiție, în ciuda faptului că Ana Birchall a dorit desființarea acesteia.

"Toată lumea doreşte păstrarea Secţiei speciale. Nu numai PSD, şi UDMR, şi magistraţii. E un lucru firesc. Nu cred că există nimeni deasupra legilor", a explicat liderul PSD Bihor.

Ioan Mang este sigur că Ana Birchall a primit o listă de priorități, un "to do list" în acest sens din afara Guvernului Dăncilă: "Nu am dovezi dar sunt sigur".

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a anunțat că nu va vota nicio excludere din partid, la CEx al PSD de marți. La rândul său, Paul Stănescu, liderul PSD Olt, a afirmat că nici el nu va fi de acord cu vreo excludere.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O femeie mai verticala decat as fi crezut! Pacat ca s-a afundat in cloaca numita psd!
8
5
se vor scoate multe dosare in curand
3
0
Ano m-am decis, o parasesc pe nutzi si daca vrei ne combinam.
4
0
Seamana cu agentele Mossad!Doar aduce asa putin dar nu cred ca este.
8
0
asa se face la noi. Pupi maini si funduri, si dupa ce te vezi in functie, prima grija este sa-l inlaturi sau marginalizezi pe binefacator. Recunostinta este o povara grea.
5
2
Este foarte desteapta si frumoasa, are vorbele la ea, este o prezenta agreabila, da. Ce cauta langa dancila, langa olguta peremista, firea mahalagioaica, plumbuita hoata, orlando balbaitul, chiparosul...etc. .... ??!! Ce cauta in partidul hotilor, mincinosilor, penalilor, prostilor si arogantilor, care au distrus economia, justitia si care s-au imprumutat la greu pe spinarea romanilor care muncesc cinstit !? Este o "mica mare diferenta", da !
8
11
Doar tu ai vrut sa ii faci o spalatur vaginala nebunule restul au fost impotriva...succesuri jiji.
6
3
Alo, Administratorul ziarului, de ce nu blochezi comentariile imbecile sau injurioase si scarboase, gen K 22:51?
6
7
Ai vrut sa ma belesti la pula zdreanta ameeicana si sa sugi la pula
10
7
La CVul, traiectoria pe la Harvard, banii pe care ii are si valoarea ei umana, I se rupe de excluderea din PSD. E cu foarte mult peste nivelul ala. Si mai e si sexoasa, in caz ca mai trebuia si asta. Imi place de ea maxim.
7
11
Ea e pe cont propriu. Interesant cand se presupunea ca voia sa-i de-a spaga pe vremuri lu Geoana pentru niste functii dar a scapat apoi si a dreso ca era sponsorizare de partid. Si era si filmata pe blat. Tot pesedista corupta.
14
3
pai da , deoarece si-a permis sa isi bage coada la ANP sa vada cum a reusit un gunoi dragnea singurul din Romania sa iasa in permisie dupa cateva luni de parnaie , pai cum morti lui a iesit ala nimeni nu a iesit decat dupa un an si 8 luni in permisie inca domina hotia in toate sistemele
9
13
Este vanduta americanilor
23
6
Este frumoasa si desteapta
15
16
Pacat de ea, ca este frumoasa
8
19
ajunge si asta la pro romania
13
7
In sfarsit... de ce a durat atat?
19
11
Se mananca caini intre ei!
25
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367