REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ana Birchall, ministru interimar la Justiţie

Ana Birchall, ministru interimar la Justiţie

Replica API 10 februarie 2017 | 00:28 456

Ana Birchall este propunerea PSD pentru a prelua interimatul la Ministerul Justiţiei, după ce Florin Iordache și-a anunțat joi, 9 februarie, demisia din funcția de ministru.

Premierul Sorin Grindeanu a transmis joi președintelui Klaus Iohannis propunerea pentru MJ.

"Premierul Sorin Mihai Grindeanu a transmis astăzi președintelui României, Klaus Werner Iohannis, propunerea de nominalizare a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, ministru interimar al Justiției", se precizează în comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti prost rau de tot, bai baiete!
0
0
Are casa la Dorna Arini unde este sandramaua lui Teodosie nemernicul. Sa vedeti acum slugoiul care plangea la instanta cum face el iar interventii sa scape. 5 ani cu executare o sa ia fraierul.
2
0
mananca-ne cacatul.La toti.
3
1
O fata desteapta, cu un masterat si un doctorat la Yale - aia din New Haven, Connecticut, nu aia de la usa, precizare necesara unora ce posteaza pe aici... -, casatorita cu un afacerist bogat. Ce ar trebui sa faca, bai cacatilor, care comentati negativ aici, sa vanda si sa le dea unor neispraviti din Piata Victoriei care n-au muncit nici macar o zi sau care n-au fost in stare sa citeasca si sa inteleaga o pagina, atat cat ocupa Ordonanta 13?! Tu-va-n nara, trogloditilor!
3
10
Ana Birchall a castigat procesul legat de filmuletul obscen! Asta, pentru mancatorii de cacat!
4
11
Doamna este o uraciune, o tarfa si o gura sparta pupincurista de psd.
9
7
Cine ia citit declaratia de avere a acestei ,,socialiste"ramane cracanat.Doua case in SUA,patru apartamente si o casa in Buc,casa de vacanta in Dorna Arini jud Suceava,basca cteva alte terenuri si pasuni.Adevarata socialista asta,ce mila mare arata ea sarmanilor si saracilor,aiurea!
9
4
De cand isi dorea ,, scolita'' asta sa ajunga ministru! O mare RUSINE!
9
4
O tiganca din Mizil, tot sluga lui Dragnea, cu mult tupeu si multa infatuare si cu o parere mult prea buna despre ea: nimeni ca ea, nici ea ca nimeni !!??....asta spune mult si multe !!.....?? Oare e vremea acestor personaje...., pana cand ?!
10
5
A facut doctorat la Yale pe banii sotului bineinteles. O fata modesta din Mizil dar frumusica care s a descurcat in viata
6
6
Asta ne mai lipsea la justitie. O prostituata care sa confirme celor care inca nu stiu ca justitia este prostitutie.
9
4
Dragnea nu inceteaza sa ma uimeasca ...gaseste el sluga dupa sluga sa nu piarda controlul ...
12
4
doamna este sefa de promotie, absolventa de scoli de presitigiu din strainatate. felicitari celor care au numit-o!
5
13
Se vede clar ca esti o jigodie analfabeta care ai facut bani din contrabanda evaziune sau droguri si acum construiesti blocuri pe proiecte aptobate de mazare. Esti o insecta care totusi a primit viata de la.un om care acum arata ca cei pe care tu crezi ca te pisi. Infectule
4
6
s a vazut clar cine a votat psd! analfabeti ,fara dinti si mosi fara mancare! vai mama lor!
12
8
O femeie foarte frumoasa si de viitor. Bravo PSD
7
18
mediatorul imobiliarelor nu se stie cat de repede gandeste , in primul rand nu a vazut-o in piata imobiliarelor la miting, nici mov ....
6
4
Doamna este o buna jurista si sper sa aiba initiativa in ceea ce priveste armonizarea Codului penal, cu jusisprudenta CEDO, dar si cu hotararile Curtii Constitutionale a Ronaniei si sa lase parerile 'idiotilor manipulati'!
12
15
Fata e super Cred ca si Dragnea stie
10
3
Daca presedintele nu e roman si trebuie sa plece cum e vita asta de Birchall? la fel ca si shaidehh ,numai romani toti dar nu conteaza pt rahatii astia de pensionari pesedizati care isi scuipa presedintele .rusine bosorogilor
19
9
Fata asta , mare iubitoare de functii publice si de banane ... Mai tineti minte de inregistrarea aceea din masina , cand lucra temeinic la obiectul muncii ? Ce figuri are PSD-ul in oastea hotilor ...
22
8
Mai frumosilor sunteti praf! Vedeti problemele reale nu ceea ce va insufla unii. Stati ca oile ca sa le fie bine ciobanilor. Voi tot cu lana tunsa si la protap ajungeti. V-ati facut damblaua, pe care nici nu stiati ca o aveti
8
7
numai penali. asta este elita psd-ului. nu mai au de unde sa aleaga un ministru decent.
15
13
Bai baiete, toti cretinii isi dau cu parerea! Voi de unde dracu o cunoasteti mai, pe aceasta femeie? Ce competente aveti voi, sa va dati cu parerea? Asa-i romanul, se pricepe la politica, la fotbal si sa critice pe restul oamenilor, fara sa se uite in propria ograda!
16
15
Una dintre cele mai mari slugi ale psd-ului este aceasta uraciune!
19
14
dragnea? un oltean ce se crede erdogan. jos psd!!!
23
15
O alta, a tot stiutoare..., totul politic, nu plateste nimeni pentru greseli, numiti-i si rasuciti-i dupa bunul plac al manipulatorului Dragnea. Ca pe Iordache inginer mecanic - ce cauta la justitie ?? -, tot el l-a numit... cine raspunde, cine plateste !? Raspuns : POPORUL !
22
10
Sa va traaag muuuiiieeeee ptr ca nu postati. Jeguuurilor
6
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614