REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ana Blandiana: Demisia este ceva ce ţine întotdeauna de bunul simţ. În cazul lui Dragnea, nu poate fi vorba

Ana Blandiana: Demisia este ceva ce ţine întotdeauna de bunul simţ. În cazul lui Dragnea, nu poate fi vorba

Replica API 27 iunie 2018 | 23:47 402

Demisia ține întotdeauna de bunul simț, or Liviu Dragnea nu are așa ceva, a declarat Ana Blandiana. Poeta îl critică pe șeful PSD pentru că nu a renunțat la funcții, deși a fost condamnat, în primă instanță, la închisoare cu executare.

”Logica nu intră în discuţia politicii româneşti din ultimul an şi jumătate. În mod evident, totul este în afara limitelor logicii, în afara limitelor bunului simţ. Demisia este ceva ce ţine întotdeauna de bunul simţ, de respectarea unor cutume, a unor reguli morale. În cazul nostru, în cazul lui Dragnea, nu poate fi vorba. Mi s-a părut uluitor că Liviu Dragnea a simţit nevoia să ceară iertare celor câteva zeci de delicvenţi condamnaţi, cu dovezi şi cu respectarea tuturor regulilor juridice şi nu milioanelor de oameni cinstiţi din România, pentru tot ce se întâmplă în ultimul timp. Asta spune totul despre el şi despre partea cu care se solidarizează din societatea românească”, a declarat Ana Blandiana, pentru rfi.ro, citat de b1.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
grav sanatatii !
1
0
de ce, ceea ce declarati acum nu ar fi valabil si pentru Kovesi si presedintele tarii? Sunteti subiectiva.
4
3
Daca taceai ,filozof ramaneai. Din pacate, ca si Mihai Sova, batrinetea isi spune cuvontul asupra discernamintului.Pacat pentru tot ce ati facut pina acum.
5
0
Auzi cucoana, dar Laura Kovesi are bun simt, desi este decizie de revocare pe numele? M-am plictisit de atata Blandiana.
6
3
ce mult imi lipseste grasa asta .....gradata !
4
1
Ana Blandiana este o personalitate
5
6
Toata lumea se pricepe la politica si conducere , chiar si ea
8
8
Ce mult bun simt aveti voi "dizidentii"eterni ai Romaniei.
10
5
fii cucoana serioasa, atata timp cat Videanu a fost achitaat de ce si-ar da demisia dragnea? ca vrei tu? ai fost disidenta doar pentru ca cineva ti-a interpretat versurile cu motanul aiurea, ca tu nici nu te-ai gandit la asa ceva!!!
10
9
dute ma moartea draku,,, te cauta Popa,,,
10
10
chiar si motanul arpagic s-ar simti depasit atunci cand moadmasele cauta onoare acolo unde nu mai exista de mult,in politica si politicienii,de fapt hotii din romanica,mai degraba dai de ea intr-o hazna,vorba aia si kktul are onoarea lui
8
1
Ce p.m vrea si mortaciunea astea, sa stea sa isi scrie panaramele de rime imperecheate cu valoare 0 ptr societate
12
14
Demnitate si bun simt nu au ca ar muri de foame sau de nervi ca postacul azilant de mai jos care da comenturi in continuu
6
4
E parerea ei si atat. Daca ar merge in puscarii sa vada cati nevinovati stau acolo in timp ce infractori periculosi terorizeaza localitatile tarii,ar avea cu totul alte decizii verbale.Orice om,fie el erudite,poate sa emita prostii in enume conditii de manipulare. Doar confruntarea cu adevarul,cu sursele reala aduc beneficii tuturor si defavoruri mafiotilor.
11
6
Uite cine s-a trezit sa comenteze!Am citit explicatia ei in legatura cu numele Blandiana ,vine de la satul mamei sale,Ana pentru ca rima cu Blandiana!Mare scriitoare si baba asta!
8
16
Numai Ana nu mai facea teoria batului de chibrit... batrana si tfl ista. Mai rar...
10
15
Poate te referi la rapandula de kurvesi si wermorel mortaciune bulangista?.
12
18
Daca eram in japonia in urmatoarea secunda de cand se dadea sentinta omul isi facea harakiri din onoare , dar cine dracu a pierdut onoarea la noi ca sa o gaseasca politicienii nostri .
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102