REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ana Marcu: Este important să conștientizăm cu toții că dreptul la vot este un lucru extraordinar de care ar trebui să profităm

Ana Marcu: Este important să conștientizăm cu toții că dreptul la vot este un lucru extraordinar de care ar trebui să profităm

Replica API 29 noiembrie 2016 | 00:02 242

Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Ana Marcu, îndeamnă cetățenii să se prezinte la alegeri în număr cât mai mare dacă doresc o nouă clasă politică.

„Este important să conștientizăm cu toții că dreptul la vot este un lucru extraordinar de care ar trebui să profităm. O prezență scăzută la vot nu ar asigura reprezentativitatea de care toți avem nevoie. Acesta este lucrul cel mai important. Trebuie să fim responsabili. Ceea ce face diferența dintre un cetățean și alt cetățean, dintre un partid politic și altul este exact responsabilitatea, dar și modul în care înțelegem să ne exercităm atât drepturile, cât şi obligațiile”, a declarat candidatul liberal constănțean la alegerile parlamentare.

Ana Marcu a precizat că PNL a demarat în forță procesul de reformare şi vrea să continue după 11 decembrie toate proiectele demarate de Guvernul Cioloș.

„În urmă cu un an a existat un moment zero în politică, atunci cetățenii au transmis un mesaj foarte clar de reformare a clasei politice. PNL a înțeles și s-a reformat. Mai mult, PNL a susținut măsurile Guvernului Cioloș care au simplificat activitatea prin implementarea celei mai importante platforme online de asigurare a transparenței în cheltuirea banului public. Dorim să continuăm aceste măsuri și aici m-aș referi la fapte și nu vorbe pentru că am văzut o mulțime de promisiuni care nu reprezintă altceva decât nerealizările din trecut, care acum, în campania electorală, se transformă brusc în măsuri extraordinare”, a mai spus Ana Marcu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218