REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ana Marcu: Institutul pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța a renăscut în timpul guvernării Cioloș

Ana Marcu: Institutul pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța a renăscut în timpul guvernării Cioloș

Replica API 23 noiembrie 2016 | 00:25 264

Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Ana Marcu, consideră că o realizare concretă a Guvernului Cioloș cu efect direct asupra județului Constanța este reorganizarea Institutului pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas, instituție de interes național, care în ultima perioadă a existat doar datorită implicării necondiționate a angajaților.

„Vă dau un exemplu de care nu s-a discutat, care este rezultatul guvernării Cioloș aici, în Constanța: Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Palas Constanța era să moară până nu demult, pe timpul guvernării Ponta. Este un institut de cercetare de interes național și recunoscut internațional în zootehnie în domeniul ovinelor și caprinelor. În 2014, din cauza nepriceperii, s-a blocat acest proiect de reorganizare al institutului, iar în vremea guvernării premierului Dacian Cioloș, într-un an de zile, s-a reluat procedura, iar în septembrie s-a aprobat reorganizarea sa", a precizat Ana Marcu.

Candidatul liberal a mai declarat că premierul Dacian Cioloș este un om integru și profesionist, determinat să schimbe modul în care este înțeles actul de guvernare, drept pentru care deranjează PSD.

„Dacian Cioloș este un om cu foarte mult bun-simț, care a dat dovadă de pricepere în actul de guvernare și a spus foarte clar că nu intră în niciun partid, lucru pe care l-a și făcut. Vehemența de care dau dovadă PSD și ALDE în combaterea rezultatelor acestui guvern pe mine mă îndreptățește să afirm că Dacian Cioloș este o soluție bună. De exemplu, Guvernul Cioloș a realizat cea mai mare platformă online pentru asigurarea transparenței cheltuirii banului public, iar lucrul acesta deranjează mult PSD”, a precizat candidatul PNL pentru Camera Deputaților, Ana Marcu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218