REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ana Marcu: PNL Constanţa a dat startul reformei clasei politice cu o echipă de candidaţi integri şi profesionişti

Ana Marcu: PNL Constanţa a dat startul reformei clasei politice cu o echipă de candidaţi integri şi profesionişti

Replica API 19 noiembrie 2016 | 00:00 226

Ana Marcu

Parlamentul României are mari probleme de imagine, ceea ce justifică nevoia unei reforme instituționale. Despre reforma parlamentară a vorbit, în cadrul unui interviu, şi candidatul PNL Constanța, Ana Marcu, care susține că o reformă reală se poate realiza doar prin stabilirea şi respectarea unor criterii de integritate. Marcu a declarat că PNL a început reforma, aducând pe listă oameni noi, integri şi profesioniști.

„Nu poți face o reformă a Parlamentului fără să schimbi fundamental modul de selecție al candidațilorși fără aplicarea criteriilor de integritate. Tocmai acest lucru a făcut PNL: a aplicat un set de criterii de integritateși a alcătuit o listă cu persoane care au în spate o carieră profesională solidă. Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, George Niculescu, Vergil Chițac sunt oameni care au dovedit performanță în domeniile lor de activitate. La PNL reforma a început”, a spus Ana Marcu.

Pe de altă parte, Ana Marcu a criticat PSD pentru că nu își asumă un proces de reformare, adăugând că cetățenii ar trebui să sancționeze la vot atitudinea PSD de a păstra pe funcții de conducere oameni certați cu legea.

„Ar trebui să acționăm cu toții în consecinţă şi să sancționăm PSD la vot, pentru că este incapabil să se restructureze.Ar fi nedrept să vinși să spun acum că tot PSD-ul este mincinos sau că toți oamenii de acolo sunt lipsiți de profesionalism. Dar își merită eticheta atât timp cât toți aleg să tacăși acceptă un conducător ca Liviu Dragnea. Degeaba susții căși tu aplici criteriile de integritate în condițiile în care Dragnea este condamnatși totuși este președintele PSD”, a mai spus candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108