REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ANAF a descins în vizită de lucru în Mamaia

ANAF a descins în vizită de lucru în Mamaia

Replica API 28 aprilie 2018 | 00:06 400

Sezonul estival încă nu a început, pe litoral agenţii economici încă dau cu mătura, mai bat un cui sau stau pe gânduri dacă să deschidă la data de 1 Mai, în schimb inspectorii ANAF sunt prezenţi în staţiunea Mamaia! Imaginea este de vineri după-amiază, 27 aprilie 2018. Nu ştim ce anume verifică sau dacă sunt doar într-o vizită preventivă, prin care vor să atragă atenţia comercianţilor să nu înceapă “cu stângul” sezonul…

De altfel, încă de acum o săptămână-două agenţii economici din centrul Constanţei, dar şi din staţiunea Mamaia ne-au declarant că s-au trezit cu verificări de la ANAF, preventive.

Ministrul Finanţelor Publice, Orlando Teodorovici, anunţa, acum câteva zile, că de 1 Mai va fi pe litoral pentru a veghea ca ANAF să-şi desfăşoare acţiunile de verificare fără perturbarea activităţilor economice. „Am discutat şi cu domnii de la Antifraudă şi planul domniilor lor este acela de a fi prezenţi pe litoral, în schimb i-am rugat foarte clar să nu cumva să afecteze activitatea vreunui agent economic, să nu cumva să aud astfel de practici în teritoriu, dar nu trebuie să-şi facă nimeni vreo problemă sau să aibă teamă în faţa acestor verificări ale ANAF-ului. Cine respectă legea, cine bate pe casă ceea ce încasează este prietenul nostru", preciza ministrul Teodorovici, la Palatul Parlamentului.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vaiiii Sau dus la spagaaa..... saracii.... nu se mai satura dracu.... au niste vile si masini.... nu i cauta nimeni.... nici in cur....spagarii dracu
1
1
Veniti la Costinesti la Casa Sandra, str Garii nr 3, patroana nu vrea sa dea bon fiscal, zice ca ea e pers fizica si face ce vrea burta ei!
1
1
ANAF veniti in Costinesti sa vedeti cum stau casele de marcat pe post de bibelou,atat in comuna cat si in statiune de azi.Porumbul,clatita ,gogoasa banii incasati sunt ciubucul patronilor cu ocazia 1Mai !
1
0
Anaf sa mearga la Sabroso.
3
1
aide mah, erau azi si pe la tatari in balada, isi incarcau sacosile cu mici si fripturi... ce glume cu plimbatu in Mamaia, faceau un ban de-o friptura... Pai d-aia nu deschide lumea, k shpaga la ANAF trebuie sa o dai, vrei, nu vrei, "zice legea, da shpaga"
1
5
Dupa cativa ani de austeritate, de cand nemilosul de Diaconu le-a luat tainul, desfiintandu-le tiparnita de bani, fostii gardisti s-au intors la Antifrauda. Si odata cu ei si vechile practici de la garda.
7
3
Nu este rau, doar ca majoritatea sunt machedonasi, cipanasi..... Asa ca: bara-bara..... Bugetarii petrec, sunt in vacanta.
9
3
Astia nu cunosc faptul ca un cipan care se respecta nu stie scaderea?
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614