REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ANAF a pus SECHESTRU pe APARTAMENTUL NEPOTULUI lui STRUTINSKY

ANAF a pus SECHESTRU pe APARTAMENTUL NEPOTULUI lui STRUTINSKY

Replica API 4 august 2020 | 00:29 4442

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice vrea sechestru pe apartamentul lui Iulian Alexandru Strutinsky, fost jucător de rugby și nepotul lui Sorin Strutinsky. Măsura a fost instituită încă de anul trecut, în contul unui debit de aproximativ 25.000 de lei al societății administrată de Iulian Strutinsky, Muscle&Fit SRL, firmă înființată în anul 2011.

După doar 3 ani de la înființare, societatea a fost declarată insolvabilă, din pricina datoriilor. ANAF nu și-a mai putut recupera, astfel, debitele, așa că a tras la răspundere pe unicul asociat, în persoana lui Iulian Alexandru Strutinsky.

A fost emisă decizia de instituire a măsurilor asiguratorii, în iulie 2019, si a tuturor actelor de executare emise în temeiul acesteia, respectiv procesul verbal de sechestru asigurator asupra apartamentului său din Constanța. Strutinsky a contestat măsura, pe motiv că nu el este debitorul ANAF, ci societatea pe care a deținut-o, motiv pentru care decizia de instituire a măsurilor asiguratorii, spune el, este lovită de nulitate și îndreptată împotriva unei persoane fizice care nu datorează suma de 24.292 lei în nume propriu intimate. Mai mult, ANAF nu i-a transmis titlul de creanță și nici vreo somație de plată pe numele său, pentru ca executarea silită să poată începe pe numele său. Magistrații i-au dat câștig de cauză și au anulat decizia de instituire a măsurilor asigurătorii. Organul fiscal a formulat recurs, primul termen fiind stabilit pentru 21 august a.c.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare idioata esti! Ziarista lu peste, titlul nu are legatura cu continutul! Cauta mai bine, turtoi obosit!!
1
0
Aveti un titlu de rahat ! informati-va inainte sa publicati un articol, nu are sechestru pe nimic!va este foame,idiotilor??
1
0
Kktilor jegosilor
0
0
ce treaba au makidonii cu articolul de mai sus bai cioroi borat ??
2
2
Poate se verifica patron pensionar cu srl: bar, resturant hotel, service-spalatorie auto si intrare in hotel intortocheata!
1
0
mars bai fomist-o , cu titlurile tale de cacat . Sechestrul a fost pus anul trecut , acum omul a castigat in instanta si s-a ridicat sechestrul .
4
2
cat de intangibili erau astia cand bobul de mazare era mare si tare
4
0
Pt ANAF. Sechestru pentru 25.00 lei? Sechestru pus unui neica nimeni. Lui Strtu punet-- sechestru daca sunteti tario, lui Mazare, Constnatinescu. Mama lui Mazarae a cumparati vila lui "Vilcu" din Mamaia . din banii de pensie? sau fisu din banii de alocatie?. Se vede cu ochiul lejer cirt de slugi sunteti.
16
0
bratul lung si corupt al legii. da boss, ai dreptate!vorbesti de aia care decontau 10 lei algocalminul la casa lor speciala de sanatate?aia vrei sa aplice legea? aia care trag cu dintii de pensii speciale?mazare, hexifarma, udrea lista e lunga.
13
0
Nu scapati de bratul lung al legii!
11
0
STRUTU STAI LINISTIT IMI FAC SI EU BAGAJELE SA VIN LA PUERTA BLANCA DUPA TINE.CATI SALARIATI AM TRAS PE PULA SI NU LE-AM DAT SALARIILE ANI DE ZILE,CATE FIRME AM TRAS PE COSOR PACALINDU-LE.EU SI CU SOTIA MEA DANIELA AM FACUT MULTE GOLANII SEMNAND STATELE SALARIATILOR.UNDE ESTI TEPES VODA ???
8
0
O sa muriti in chinuri makidonilor tigani. Voi si toata familia voastra de hoti ordinari.O sa va vanam ca pe sobolani makidonilor. moarte makidonilor xa au distrus constanta
17
5
bonului fiscal, mesaj: sa va stergeti la cur cu bonul fiscal in statiunile din Mamaia smecherii isi schimba firma anual, cu 10mii lei iti iei alta firma, platesti o pla la stat, pai, numai idiotiii platesc , oamenii sunt legali, bat bon fiscal, toti angajatii sunt angajati din prima zi, taxelel la stat ke plateastea plea... terase, hoteluri, magazine alimentare, e o mafie mai ceva ca cu carnetele de sofer, 9 din 10 o fac
9
4
oare l-au dat pe strut in urmarire internationala ? Sau se mai gandesc la spaga primita...
19
1
Nu stiu cine este acest nepot dar de Strutinski stie toata Constanta si nu il compatimeste nimeni. Dar ANFul continua seria abuzurilor. Socitatea cu Raspundere Limitata conform legii nu raspunde decat cu bunurile proprii de aceea se cheama cu raspundere limitata. Daca te indrepti impotriva asociatilor incalci legea ANF.
13
6
N-ai nici o sansa spagasine. Te cautam si-n gaura de sarpe. Stii ce te asteapta la Jilava da?
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218