REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ANAF cere falimentul patronului din Mangalia care şi-a înjunghiat un angajat

ANAF cere falimentul patronului din Mangalia care şi-a înjunghiat un angajat

Replica API 7 mai 2018 | 14:40 831

Afacere sângeroasă, pe plus

Afacere sângeroasă, pe plus

Finanţele constănţene cer falimentul unei mici firme din Mangalia, al cărei patron a fost condamnat la închisoare cu executare după ce şi-a înjunghiat un angajat, în toamna lui 2015. Afacerea a reuşit să meargă pe profit chiar şi după ce proprietarul acesteia a intrat după gratii.

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi a înregistrat, pe 4 mai, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, un dosar la Tribunalul Constanţa prin care cere falimentul debitoarei La Creţu Fresh Fast Food SRL Mangalia. Firma are ca domeniu de activitate restaurante şi a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 235.873 lei şi un profit net de 84.330 lei, cu trei angajaţi, dar şi datorii de 110.091 lei. Patronul firmei este Marian Hrişcu, un individ care era să facă moarte de om, la propriu, pentru câţiva lei care i-ar fi lipsit din gestiune.

Cinci ani cu executare pentru tentativă de omor

În noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2015, imediat după terminarea programului de lucru, Robert Valentin Alba, angajatul shaormeriei La Creţu Fresh Fast Food SRL, a rămas pentru a face curăţenie, moment în care a apărut patronul Marian Hrişcu, care i-a reproşat că are lipsă în gestiune. În urma unui schimb de replici, Hrişcu şi-a ieşit din fire, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe angajatul său în braţul stâng, secţionându-i o venă. Scandalul a tot continuat până când, în cele din urmă, Robert a reuşit să profite de neatenţia şefului său şi a fugit din incinta spaţiului comercial. Pe stradă s-a întâlnit cu nişte tineri, angajaţi la o terasă vecină, care au sunat la 112. Însă, nu au mai aşteptat sosirea ambulanţei şi l-au dus chiar ei la Spitalul din Mangalia. Ulterior, cadrele medicale au anunţat Poliţia, care a mers la faţa locului, acolo unde l-au găsit încătuşat pe agresor şi l-au pus după gratii. În aprilie 2016, Curtea de Apel Constanţa a respins apelul lui Marian Hrişcu şi a păstrat definitiv condamnarea dată de tribunal, de cinci ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor.

Rocsana CRISTEA

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/patronul-unui-fast-food-din-mangalia-arestat-a-injunghiat-un-angajat-249794/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu propun spanzurarea Patronului.....
1
2
Nu inteleg ce legatura are titlul cu dispozitia ANAF-ului ... Sau cu evenimentul care sa petrecut ,am inteles ca politia la retinut pe loc . Intrebarea este : Cind a facut afaceri de tip singeros sau cu ce anume ? Care va este scopul acestui TITLU ? Organele competente nu au precizat nimic in acest sens.
11
2
Jeg de patron
3
5
Daca era Domnul Lalai scapa basma curate. Angajatul ar fi fost atacat cu toporul si politistii de tinichea care sunt plini de fumuri si bani murdari ar fi fost asteptati cu lopeti si tarnacoape.Dinca e un incapabil si a inceput sa puta
9
3
intotdeauna m am intrebat cum dracu e pe profit cand el are datorii???
12
1
Vrei sa iti suplimentezi veniturile! Sa folosesti timpul tau liber in beneficiul tau! Program ultra flexibil! Fara obligatii si program obositor! Tu esti seful tau! Vino in echipa noastra si nu vei regret! Cunostinte minime pentru operarea calculatorului si internet! Asiguram instruire gratuita,asistenta pe parcursul activitatii! Solicita detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com
1
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108