REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ANAF va avea acces la toate conturile din bănci

ANAF va avea acces la toate conturile din bănci

Replica API 10 ianuarie 2021 | 12:12 4030

ANAF va avea acces la toate conturile din bănci începând de luni, 11 ianuarie a.c. Noua legislație este creată pentru a lupta împotriva spălării banilor și finanțării terorismului. Este vorba despre transpunerea unei directive comunitare în legislația românească, a explicat la Digi24 economistul Adrian Bența.

„Noutatea absolută constă în faptul că vor fi cunoscute conturile bancare și pentru acele persoane fizice la care nu există vreo suspiciune de evaziune fiscală, nu sunt supuse inspecțiilor. Dau un exemplu întâmplător: un salariat a primit salariul și obține acei bani în cont”, a spus Bența.

„Cetățeanul de rând, omul obișnuit, care este cinstit, care respectă legea nu trebuie să se teamă de nimic”, a adăugat el, scrie Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot scorbura este baza pentru a evita sechestru,popriri.De ce sa-ti pastreze altul banii tai,ce esti prost nu stii sa-i gestionezi?
10
0
Poate ca Benta vede pe un card e salariul minim pe economie si pe altul un salariu de 10-15 ori mai mare.Si poate se intreaba si daca e cinstit asa si ambii pobsesori se pot considera oameni obisnuiti.
10
0
la dobanzile care le acorda bancile la depozite, revenim la saltea
12
0
Bine ca sunt sarac si nu am conturi
10
0
Sai ia pe apropiatii lor, spagarii, lingaii, parandaratul, excursiile platite de altii, medicii, angajatii registrului auto care uita de salarii si traiesc din spaga, politia cu case si firme fictive, eheeee, ce ai dracului sunteti voi, tot pe noi trageti
14
0
Le ia banii celor care au muncit corect
9
1
Toate excursiile in tari exotice ale bugetarilor, cu toata familia, nu sunt de fapt banii negri din spagi, mita, evaziune, etc? Intreb si eu. Poate primesc vreun raspuns de la presa.
15
1
Cine spune ca opelu e masina proasta este el prost
9
7
..se strange latul....daca tu...n-ai muncit macar una zi in viata ta...de unde te scalzi in piscine,te falesti cu vile de zeci de milioane euro..alo...de unde sunt banii... nu cred ca se va rezolva ceva,,,asta-i...
12
0
Cred ca si Rusia aplauda tupeul Romaniei la faza asta!
9
2
f bine sa inceapa cu aia mari evazionisti,,,si cu aia din , parlament,la salariati ce sa le faca ? dar si la noi jmekerii au lozul, offshore ,online cyprus, antile, bahamas etc
18
0
la o banca din strainatate ??
14
0
guvernanti vor accesa la anaf? Ei sunt vaccinati si imuni intodeauna si la orice, dupa ani si ani mai fce boala cate unul care nu s a imunizat destul!
13
0
chiar la toate?
6
0
cei care au banii de ascuns ii vor duce in locurile unde autoritatile nu sunt asa curioase.Urmarea:vor fi mai putini banuti investiti pe aici.Alte tari nu s au prea deranjat nici la predarea urmaritilor nostri penali cu banuti,sarantocii i a trimis si fara mari insistente.Asa i in tenis!
8
2
Romania stat securist. In nicio tara civilizata nu-ti blocheaza fiscul contul de capul lui, doar in baza unei hotarari judecatoresti. Apoi, conform constitutiei, valorile, inclusiv banii sunt prezumate a fi dobandite legal. Ca sa poata sa fie blocati sau confiscati trebuie DOVEDITA modalitatea ilegala de obtinere sau folosire. Adica intai dovedesti ca omul este necinstit si apoi il lasi in pielea goala. La Romania este invers, orice bugetar, intai iti confisca, te nenoroceste chiar daca esti nevinovat si dupa trebuie sa te judeci tu cu statul. Stii ce o sa primesti inapoi, ciuciu.
24
9
Aia este Germania care stie sa si dea populatiei nu numai sa ia ca statul roman.
18
2
Eu traiesc in Germania si aici asa este decand ma stiu,mai sunt uni care tin bani la saltea sa nu afle statul de ei sau alti care trec granita in Elvetia si ii pun prin bancule de acolo,aproape saptamanal arata la Tv cum mai prinde politia cate unu la granita si ii confisca bani pentru ca nu ai voie sa iesi din tara cu mai mult de 10.000 de euro chash fara sa ii declari.
17
4
se strange latu
15
5
Anaf sa ne suga la pula. Toti neavenitii din Anaf cu acces la conturi. Sa vezi procese, ca ai nostri sunt si prosti
22
8
Asa da. Terorista de nevasta-mea a spalat bani odata cu pantalonii. De-acum nu se va mai intampla, are grija ANAF.
27
1
Daca ai bani cinstiti in cont ai si numerar .
17
2
Vor deveni din ce in ce mai scumpi. Pentru ca doar ei asigura anonimitatea si adevarata libertate a omului.
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218