REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Analiză Financial Times: Klaus Iohannis, președintele Consiliului European?

Analiză Financial Times: Klaus Iohannis, președintele Consiliului European?

Replica API 17 iunie 2019 | 00:44 516

Președintele Klaus Iohannis ar putea ocupa funcția de președinte al Consiliului European. Această afirmație este susținută de cei de la Financial Times.

Alături de numele șefului statului, au mai fost menționați ca posibile variante și liberalii Charles Michel din Belgia şi Xavier Bettel din Luxemburg, dar și socialişti precum António Costa din Portugalia.

În cazul președintelui Comisiei Europene, principalul favorit este Manfred Weber, un europarlamentar bavarez, care a condus campanie electorală europeană pentru PPE, de centru-dreapta.

Frans Timmermans de la socialişti şi Margrethe Vestager de la liberali se află, de asemenea, în cursă.

Pentru șefia Băncii Centrale Europene numele vehiculate sunt Jens Weidmann din Germania şi pe Benoit Coeuré şi François Villeroy de Galhau din Franţa.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti prost rau baiete,ideea este ca nu aveti oameni de valoare PSDeilor cum spui ma ALTA INTREBARE nu este procuror, ia spune ma un procuror din PSD care sa trezeasca interesul U.E.
2
0
bai escule,toata lumea iti spune ca esti prost,dar tu nimic ca tractorul in brazda,adevarul ca ne amuza incercarile tale patetice de a a te aseza la masa oamenilor mari.Mai incearca poate postezi si tu ceva mai de doamne ajuta.Esti prost rau mai escule,Iordache procuror general european,cand el nu este magistrat bai vita userist mai citeste poate termini clasa a 2a.Greu cu voi, sunteti prosti si consecventi ,la voi si albul este negru!
3
6
Imi inchipui cum urla prostu de unu daca era invers adica Johanis la puscarie Dragnea propus pentru functia asta si Iordache pt.procuror sef in europa nu ii mai ajungeai prostului la nas nici daca erai recordman mondial la saritura cu prajina.
6
3
Poate scapam noi de acest domn !Doamne ajuta !
1
7
manipulatorule bolsevic, nu vezi ca il lei in gura ??? Cacatul bine-nteles !!!
5
3
de cand are nevoie Europa sa fie condusa de oameni competenti? Iohannis mare vizionar,strateg ? La fel ca si Kovesi ,fara anvengura necesara acestei functii ,dar pozitia de decor i se potriveste de minune !.Voi chiar credeti toate prostiile astea din presa ?O gluma buna ,de care multi se lasa pacaliti ,altii spera ca asa sa scapam de Basescu 2 parca votul nu ar mai exista sau speranta intr-un vot corect a disparut complet !
4
6
Wow! O mare onoare pentru romani, pentru Romania! Felicitari d-le Klaus Iohannis! Omul potrivit, la locul potrivit! Super! Prezenta, demnitate, seriozitate,....etc....vorbeste cursiv 5 limbi..... Bravo!
4
4
Zi Dancila ca PSDisti l-au propus pe Klaus Johanis pentru functia asta ca daca aud europeni de voi il resping aia imediat.
3
3
Taci ca e bine KOVESI le face dosare lui Timmermans si restul iar Iohanis isi pastreaza postul pana la pensie, ca sa nu miste nimeni in front vor lucra bara bara
4
3
Cat de prost e neamul asta romanesc, cum ridica unul de-al tau capul arunci cu mizerie. Da-ti-va-ti in plm de comunisti infecti, asteptam cu nerabdare sa muriti!
4
7
Este foarte bine ca scapam de EL , dar se vede clar ce urmaresc acesti Dusmani ai nostril de o viata .!
6
7
E clar ca cineva vrea sa distruga europa.kovesi si iohanis doi incompetenti.cum sa aduci astfel de specimene sa conduca europa
6
7
Domnule presedinte!
6
3
Chiar are sanse, aia cauta prostii supremi in asemenea functii.
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614