REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Analiza lui Traian Băsescu: PSD suferă o 'traumă uriașă', Iohannis a jucat 'perfect'

Analiza lui Traian Băsescu: PSD suferă o 'traumă uriașă', Iohannis a jucat 'perfect'

Replica API 8 decembrie 2019 | 07:35 201

Fostul presedinte Traian Basescu a apreciat, duminica, la Digi 24, că PSD a pierdut voturi deși a mărit salariile și pensiile, fostul șef de stat declarându-se impresionat de Klaus Iohannis, scrie stiripesurse.ro

”Totul i-a ieșit, inclusiv referendumul pe justiție. (...) Categoric, da (am fost impresionat- n.red), a jucat perfect și a avut și o conjunctură perfectă cu un PSD în degringoladă, debusolat și acest lucru s-a întâmplat după condamnarea lui Dragnea. PSD s-a prăbușit și din punctul de vedere al capacității decizionale”, a comentat fostul șef al statului, citat de Hotnews.

”PSD-ul a realizat și i-a devenit o traumă uriașă că au mărit salariile și pensiile și au obținut un rezultat pe care l-am obținut eu când le-am tăiat. Românii au transmis: „Nene, nu mai suntem cumpărabili cu bani de la bugetul de stat, nu ne mai satisface faptul că ne dați un ban în plus, faceți autostrăzi, faceți-ne spitale“. Ăsta a fost mesajul românilor. Uitați-vă la șocul din Moldova, cred că PSD nu-și revine din șoc. Este maturizarea societății'', a mai zis Băsescu.

Acesta a apreciat că nu vor fi tăieri de salarii și pensii în 2020 pentru că este an electoral.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai mare trauma pentru tara asta esti tu gunoi chiompan
3
0
Din putul gandirii securiste, scoate capul naparca natiunii care a vandut viitorul unei generatii de romani unor gealati doar ca sa-si faca el plinul. Va sfarsi in puscarie ca toti cei asemenea lui si va veni o zi cand si mostenirea lui genetica va trebui sa traiasca in dezonoarea numelui sau.
5
1
Basescu! Un nume sortit dezastrului. Omul care a turnat la securitate, omul care a vandut flota, un om despre care s-a vorbit ca ar fi fost traficant de arme, omul care a dansat cu interlopii, omul care a facut un sistem de procurori ca pe vremea comunista, omul care a taiat salarii si a dat oameni afara din randurile politistilor si jandarmilor. Un biet om. Cu toate astea, inca mai este idolatrizat. Oare, suntem noi un popor care iertam sau nu avem creier?
5
2
Ei ce sa facem si noi acum urmand an electoral dar va racorim noi dupa insurubarea pe4 ani.Vedeti voi atunci perinita,ceardas,perestroika.....
3
2
Mai Petrov chiar nu ne intereseaza vorbele tale. Cine le asculta este bolnav mintal. Tu tot o jigodie ai ramas. Multa muie basescule
10
2
Liderii PSD nu aveau cum sa mareasca salariile privatilor asa cum nici basau nu a putut sa le taie cu 25 la suta decat la bugetari! Dar cand s-au taiat, imediat au taiat si particularii, cand s-au marit a inceput campania dirijata de manipulare a prostimii pe fbk rezultatul se vede sau mai bine zis se va vedea peste doi ani ca acum vin alegerile si astia fac ce facea si PSD-ul!!
6
1
Minte, nu minte..... mananca cacat.
7
1
Liderii rudimentari ai PSD nu au inteles ca degeaba dai pomeni unora pentru ca lumea vrea altceva. Mai ales ca au marit salariile la categorii care mai iau si spagi, nu la salariatii de rand din economie. Rupti de realitate dublati de incompetenti dar si de corupti si baroni pesedeii, nu au fost si nu vor fi votati.
1
6
Bai Basescule, tu esti o mizerie umana, un praduitor la Securitate.Petrov da-te-n sloboz.Curva aia de Udrea mai suge nasuri la morti ?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218