REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Anamaria Ferentz descrie coșmarul din SUA: „E înfiorător! Toată noaptea aud numai elicoptere și împușcături!”

Anamaria Ferentz descrie coșmarul din SUA: „E înfiorător! Toată noaptea aud numai elicoptere și împușcături!”

Replica API 2 iunie 2020 | 00:00 1327

Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță de o săptămână la Miami, Anamaria Ferentz trăiește din nou clipe de coșmar! În America, la Los Angeles, acolo unde cântăreața locuieste de 10 ani, s-a impus din nou stare de urgență. De data aceasta, nu din cauza pandemiei, ci din cauza protestelor cu care se confruntă America în urma situației din Minnesota, moartea lui George Floyd, bărbatul de culoare care și-a găsit sfârșitul sub genunchii unui polițist. Subiectul a scandalizat o lume întreagă și a dat naștere unui întreg șir de manifestații.

Anamaria Ferentz

foto: arhivă personală

“Nu avem voie să ieșim din casă din seara asta de la 8 pm (n.r. acum două seri), până mâine dimineață, la 5.30. Numai împușcături și mașini de poliție, salvare, pompieri și elicoptere aud din casă. Supai (n.r. cățelul vedetei) s-a lipit de mine pe canapea, de frică. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere și bubuieli non stop. Supai stătea lipit de mine și când am deschis ușa la balcon și a auzit bubuieli a fugit în dormitor. Am filmat aseară, de la mine de pe acoperiș. Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieșim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineața. Guvernatorul a dat ordin, cine iese după 8 seara este arestat, pentru că după 8 ies doar protestatarii. Dar de fapt sunt niște anarhiști infiltrați printre protestatari, care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură. Au făcut dezastru și pe Rodeo Drive, au spart toate magazinele de firmă, au furat poșete, tot ce au putut, sunt foarte mulți tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmulețele de pe net. S-au distrus și magazinele din Santa Monica. Totul este devastat! Se pare că așa e în istoria Americii, de câte ori e un protest, se trezesc și alții care distrug și fură. Din păcate, se strică mesajul antirasism care trebuia să se audă”, spune Anamaria Ferentz, scrie click.ro.

Ferentz: "Sunt total scârbită de ce se întâmplă"

“Este înfiorător! Toată noaptea am auzit numai elicoptere, împușcături, probabil erau cu gaze lacrimogene. Nu îmi este frică, ci pur și simplu sunt furioasă pentru că în zilele noastre, când sunt atât de multe posibilități, se întâmplă așa ceva! Îmi este aproape imposibil să cred că trăiesc într-un oraș ca Los Angeles, în care mulți și-ar dori să ajungă, care este plin cu atâția hoți. Îmi este groază că stau pe aici, printre ei. Am crezut că oamenii sunt puțini mai educați și au un scop în viața asta, dar acum sunt total scârbită de tot ce se întâmplă, nu mai am cuvinte", a mai adăugat vedeta.

George Floyd

Foto Arhivă personală

George Floyd a murit sub genunchiul unui polițist

Haos total în SUA! Peste 100 de oraşe americane de pe întreg teritoriul au fost cuprinse de un val de proteste violente. De cinci zile, comunităţile afro-americane cer dreptate pentru moartea lui George Floyd, care a pierit în timpul arestării din 25 mai. Arestarea lui George Floyd (46 de ani) din Minneapolis, Minnesota, soldată cu decesul acestuia, a dezvăluit furia mulţimilor. Floyd a murit după ce agentul de poliţie Derek Chauvin (44 de ani) i-a presat gâtul cu genunchiul timp de 9 minute, în timp ce era încătuşat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost acolo la soldatii americani sa ii mulga, si asta vedeta
0
0
extraordinar d-omle.ai fost tu in irak sa vezi cum este acolo?
2
0
ca ne intereseaza ce auzi tu noaptea
3
0
Calcati toate ciorile pe gat!
7
3
cine sponsorizeaza maimutza asta obosita in state?sa stati acolo unde v-ati dus,la negri,iulia vintur in jungla,etc,pina va chem eu.Nu mai comentati,panaramelor producatoare.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369