REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Anamaria Prodan, amenințată de frații Becali: „Am fost la Ambasadă. Mi-au urmărit familia“

Anamaria Prodan, amenințată de frații Becali: „Am fost la Ambasadă. Mi-au urmărit familia“

Replica API 14 ianuarie 2022 | 00:00 1244

Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri incendiare, în podcastul lui Codin Maticiuc, lansat miercuri (12 ianuarie), pe Youtube. Agentul FIFA a vorbit despre rivalitatea dintre ea și frații Becali.

Anamaria Prodan

foto: captură video Youtube

Anamaria Prodan a mărturisit că războiul a început de la succesul de care s-a bucurat ea în calitate de impresar în fotbal.

"Eu mi-am dorit sa fac istorie. Mi-am calculat de când mă știu fiecare pas. Eu sunt pachetul complet. (...) Frații Becali au pierdut tot pentru că, hai să o luăm foarte corect, ei doi alergau singuri și tot terminau pe locul doi! Când nu ai concurență, e greu să spui că ești cel mai bun. Ei erau singurii pe piață. Făceau transferuri mari. Aveam fotbaliști buni, Hagi, Gică Popescu. Dacă ai talent, poți să vinzi pe milioane. Eu așa am făcut, am vândut pe milioane. Transferul lui Dennis Man, care a venit după transferul lui Stanciu, este făcut de mine. Dar a fost preluat din mers de altul", a povestit Anamaria Prodan, scrie click.ro.

"A fost război!"

Sexy-impresara a dezvăluit că a fost o rivalitate în toată regula, care s-a lăsat chiar cu scene din filme: urmăriri cu mașina și scandal. Anamaria Prodan a spus că s-a dus inclusiv la Ambasada Americană ca să reclame faptul că i-a fost urmărită familia de către frații Becali.

"Când m-a sunat Adi Mutu, deja începuse războiul cu familia Becali. A fost război, ce competiție...cu urmăriri noaptea, cu mașinile! Război, război. Scandaluri pe la copii pe la școală, cu înjurături. Cu bodyguard-ul președintelui Ion Iliescu pe vremea aia. Asta pentru că am semnat cu jucătorii. După ce am pozat în Playboy, am semnat tot. Tot ce însemna Echipa Națională, Mircea Rednic antrenor, Andone antrenor...tot! (...) Am fost inclusiv la Ambasadă, eu sunt cetățean american. M-am dus la ambasadă și am spus că îmi urmărește familia. Toată lumea îmi zicea să mă împac. Ce să mă împac? Păi s-a născut cineva pe Pământul ăsta care să facă probleme copiilor mei? Păi mor cu ei de gât!", a mai spus Anamaria Prodan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne pisham in cresterea ta
1
0
Ce m-am saturat sa o tot vad pe diva asta peste tot.
2
0
si pe dragnea l-au urmarit 4 asasini si nu a facut atata scandal .
5
0
O urmareste pa mata n groapa o VOLGA NEAGRA !! vedeta da KIRPICI amestecat cu KAKAT
6
0
Vai , vai , vai!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614