REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anamaria Prodan, cel mai dur mesaj despre Laurențiu Reghecampf: „Nu merită respectul nimănui“

Anamaria Prodan, cel mai dur mesaj despre Laurențiu Reghecampf: „Nu merită respectul nimănui“

Replica API 29 noiembrie 2021 | 00:00 1034

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf capătă noi proporții, după ce antrenorul a fost surprins prin București alături de amanta care-i va aduce pe lume un nou moștenitor. Impresara de fotbaliști "a luat foc" când a văzut imaginile și a avut un mesaj dur legat de cel care i-a fost soț vreme de 13 ani.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu se mai abține și aruncă "săgeți" către cel care îi va deveni fost soț. Zilele acestea, Reghecampf și iubita însărcinată s-au plimbat de mână prin București, gest pe care Anamaria îl consideră de neiertat.

Impresara a făcut câteva declarații de-a dreptul incendiare, pentru realitateasportiva.net, spunând că tot ceea ce mai încearcă este să-l protejeze pe fiul lor, Laurențiu Jr., de a mai vedea tot ce mai apare în legătură cu tatăl lui, citează click.ro.

Anamaria a folosit cuvinte grele pentru a-l descrie pe Laurențiu Reghecampf. "Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus, am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui. Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva", au fost declarațiile tranșante ale Anamariei.

"Îi urez baftă în acest cumplit declin"

Mai mult, aceasta a spus că Reghecampf a devenit un exemplu negativ pentru jucătorii pe care-i antrenează și că "a ajuns să-l râdă o țară".

"Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns. Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League și care își diviniza familia și copiii, de care azi a uitat cum arată. Ca să ajungi ca bărbat să te râdă o țară întreagă și să nu ai cum să mergi la restaurant pentru că îți cunosc toți fata care atârnă de brațul tău rupt, e jenant pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură. De astăzi gata. Am închis forever subiectul gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe”, a mai spus Prodanca pentru sursa citată.

"Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poata uita în ochii jucătorilor acestei ţari, a patronilor, a președinților. Sper ca toți acești oameni din fotbal să le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb, Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește", a încheiat impresara.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o patzachina parvenita .
9
0
e o maimuta
7
0
ea e o sdeanta ,penala si retarda
9
0
wow ce se mai oftica asta paeca ea e buricul pamantului il vezi pe REGHE sa raspunda acuzatiloR????
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920