REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Anamaria Prodan, imagini publice cu Corina Caciuc în lenjerie intimă!

Anamaria Prodan, imagini publice cu Corina Caciuc în lenjerie intimă!

Replica API 18 ianuarie 2022 | 13:39 2964

Anamaria Prodan a publicat în mediul online mai multe imagini în care actuala parteneră a lui Reghe apare în lenjerie intimă, scriind și un mesaj în dreptul fotografiilor.

După ce Laurențiu Reghecampf a publicat în mediul online imagini cu ecografia bebelușului pe care îl are cu Corina Caciuc, Anamaria a avut o reacție rapidă pe contul personal de Instagram. Aceasta a explicat că nu îi poartă deloc pică micuțului, așa cum s-ar crede, pentru că el nu are nicio vină în această ecuație, scrie click.ro.

Anamaria Prodan a publicat imagini cu Corina Caciuc în lenjerie intimă

Anamaria a scris în repetate rânduri că ea îl consideră singur vinovat pe Laurențiu Reghecampf, care a generat această situație. Astfel, impresara a susținut că nici măcar pe Corina Caciuc nu o învinuiește, adresându-i-se acesteia cu apelativul „amanta”. Totuși, de-a lungul timpului, Prodan a mai trimis săgeți către aceasta.

click pe foto

În mesaj Anamaria Prodan a subliniat că Laurențiu Reghecampf este cel vinovat pentru acest context. În dreptul textului, impresara a publicat și mai multe imagini în care apare Corina Caciuc în lenjerie intimă, aceasta fâcând referire la trecutul tinerei. De asemenea, Ana Prodan a dezvăluit că a primit multe imagini cu Caciuc în aceste ipostaze, din partea urmăritorilor ei din mediul online, catalogând pozele drept „unele mai ok, altele mai rele”. Iată mesajul!

click pe foto

„Ca să se liniștească Reghe am să declar ceva care poate o să uimească audiența. Această fată Caciuc nu are nici o vină. Nici cea mai mică. Ca ea sunt mii care caută un loc cald și o familie! Nu contează cu ce s-a ocupat sau cu ce se ocupă. Nu e treaba noastră. Dacă nu era Caciuc era alta.

click pe foto

Faptul că vorbește urat de familia lui prin oraș nu ne mai interesează. Noi l-am ridicat, el a coborât. Noi însă avem dreptul să vorbim și să ne dăm cu părerea căci bebeficiem de libertate de exprimare. (..)

Corina nu are vină că Reghe și-a bătut joc de copiii lui care azi nu pot să ridice capul de rușine. Toate astea sunt doar din vină lui și o să plătească legal pentru fiecare mișcare greșită și pentru fiecare batjocoră adusă familiei mele. Felicitări pentru îngerul mic și să-l ajute Dumnezeu să nu simtă caracterul tatălui lui cum l-au simțit copiii mei”, a scris Anamaria pe Instagram.

click pe foto

Ce s-a întâmplat cu mesajul impresarei?

Ciudat este însă că la scurt timp, mesajul, dar și fotografiile, au dispărut subit de pe contul impresarei, ca mai apoi să apară din nou. Există, astfel, mai multe posibilități. E posibil ca Anamaria să se fi răzgândit și să fi șters mesajul, ca ulterior să îl publice din nou sau mai există posibilitatea ca Instagram-ul să îi fi dat jos postarea, având în vedere că a publicat imagini cu o altă persoană în lenjerie intimă, pe contul ei.

„Poate terminăm cu tragediile acestea de genul „neagră de furie”, „Ana care suferă”. Ana și copiii sunt fericiți că au scăpat de minciună și hoție la drumul mare. Suntem fericiți, dar luptăm toți pentru a recupera averea sustrasă”, a mai scris Anamaria Prodan, într-un comentariu, acuzându-l din nou pe Reghe că a luat bani din conturile familiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SuperSExyy deocheata MAYMUTZYKA LABARTATA
2
1
America nu uita.
6
1
sa puna si poze cu ea in chiloti ca sa fie totul ok Are destule poze deocheate si mahalagioaica asta parvenita.
12
2
Prodanca asta mahalagioaica, este DUSA CU CAPUL, rau de tot, da. Tocmai ea comenteaza, ea care l-a despartit pe reghe de prima sotie, ea care se pozeaza mai mult dezbracata ?! Ea...parasuta lui reghe...... Ce bine ca scapa reghe de ea.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614