REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anamaria Prodan, replică pentru prima soție a lui Reghecampf, după acuzația că i-a stricat căsnicia

Anamaria Prodan, replică pentru prima soție a lui Reghecampf, după acuzația că i-a stricat căsnicia

Replica API 21 octombrie 2021 | 00:00 1552

Aflată în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a mai primit o lovitură sub centură! A fost acuzată că a primit o lecție după ce ea însăși ar fi stricat căsnicia lui Laurențiu Reghecampf cu Mariana Pfeiffer. Iată cum se apără impresara!

Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, a declanșat și ea un atac direct la Anamaria Prodan, zilele trecute, chiar în toiul divorțului acesteia de antrenorul Universității Craiova, scrie click.ro.

Femeia cu care Laurențiu Reghecampf a fost însurat timp de 13 ani a dezvăluit, într-un interviu pentru cancan.ro, că Anamaria Prodan trăiește acum ceea ce a trăit ea atunci când impresara i-a luat bărbatul, însărcinată fiind cu Laurențiu Reghecampf junior.

Mariana Pfeiffer a afirmat că aceasta este o lecție pentru Anamaria Prodan. Sexy-impresara a ținut să facă precizări pe marginea acestui subiect.

„Nu, asta e o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf, după 13 ani, și când am hotărât amândoi să mergem mai departe pentru că ne pierduserăm în trecut, l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry.

Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă.

Mariana Pfeiffer

foto: arhiva personală

Eu l-am susținut pe soțul meu mereu. Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri, când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului. Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor”, a declarat impresara, într-un interviu pentru Prosport.

Anamaria Prodan: „L-am iertat pentru mocirla în care ne-a băgat!”

Impresara a venit cu noi lămuriri asupra divorțului de Laurențiu Reghecampf, precizând că atât ea, cât și fiul ei, care suferă cel mai tare, au fost târâți într-o mocirlă de antrenorul Universității Craiova. „Eu îl consider un bărbat perfect pentru că e tatăl copilului meu și niciodată n-am să vorbesc urât despre el. Cum am fost exemplu pentru țara asta și pentru familia mea, am să spun că sunt mândră de ceea ce sunt, de ceea ce sunt copiii mei.

Am să pledez toată viața mea pe noțiunea de familie, pentru dragostea de părinte pentru copilul lui și pentru coloana vertebrală a familiei care întotdeauna trebuie să fie dreaptă. Se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu, și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan, pentru Prosport.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce ti-e nu-ti place, altuia nu-i face, Prodanco. Cum ai distrus si tu o familie, acum o alta bagaboanda iti distruge tie familia. Acum simti ce a simtit prima sotie a lui Reghe.
6
1
maimutele cauta barbati care sa le plateasca facturile iar ele sa.si vada de treaba culcindu.se cu toti boschetii.Acasa sint obosite,le doare capuln.au chef,doar s.au rezolvat.Asa ca solutia este sa schimbi maimuta!
3
1
In viata totul se plateste, prodanco. Ce ai oferit AI PRIMIT prodanco. Da! Sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altora..... !? Iata pretul !
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920