REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anamaria Prodan s-a enervat: „Da, am vrut să mă sinucid - cu Reghe în cârcă și cocoțată pe pian”

Anamaria Prodan s-a enervat: „Da, am vrut să mă sinucid - cu Reghe în cârcă și cocoțată pe pian”

Replica API 21 iunie 2021 | 18:03 34296

De când a apărut informația că Reghe vrea să divorțeze. Anamaria neagă constant și susține că sunt și vor rămâne o familie.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a revenit vineri cu un mesaj ironico-nervos, comentând informațiile făcute publice de cancan.ro, potrivit cărora, în mijlocului unui scandal conjugal la care a fost nevoie de intervenția Politiei, celebra impresară ar fi încercat să se sinucidă.

”Vi se pare că eu sunt genul care se sinucide?” s-a revoltat Prodanca. Și a completat. ”Sigur, am vrut să mă sinucid cu Reghe în cârca și cocoțată pe pian. Vedeți că fac petrecere și vă invit, dar să veniți cu dovezile” a mai transmis Prodanca. Care, în plin presupun divorț, a avut o declarație pasională.

Anamaria Prodan a reafirmat că nu va exista niciun divorț și că Reghe este și va rămâne bărbatul vieții ei.

Ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a declarat Anamaria Prodan, scrie evz.ro.

Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Povestea lor de dragostea a fost foarte mediatizată de-a lungul vremii și întotdeauna, în ciuda zvonurilor care au circulat în jurul lor, cei doi s-au apărat și susținut reciproc

În urmă cu exact un an, Anamaria Prodan, care a fost coverul revistei Capital din luna iunie, a povestit pe larg despre viața ei, bussines, dar mai ales despre relația cu Reghe.

Povestea de dragoste dintre ei a început pe când ea Anamaria avea doar 23 de ani iar el tocmai se transferase la Steaua. Era anul 1996 și Reghecampf ajunsese la Steaua după un sezon foarte bun la Chindia Târgoviște. ”Am fost împreună cam un an, dar s-a terminat pentru că eu îmi doream un bărbat care să mă protejeze, să fie mereu lângă mine. El are mai mult prin cantonamente. Cu toate acestea, între noi a rămas ceva neterminat din acea relație”, își amintea impresara în interviul acordat Capital.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot respectul ! Bravo ei !
0
4
Esti o DISPERATA, o parvenita, o olteanca mahalagioaica care i-a distrus casnicia lui reghe. Urmeaza si a doua..... haa... Vai de tine si de circul tau! Cat te mai suporta reghe ??!! Pana cand ?!
6
2
ai lantul de distributie rupt du-te in plm
3
5
para suta cand ram ane sing ura acasa
17
0
bleahhhh....
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218