REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anamaria Prodan şi fiica ei au defilat pentru Cătălin Botezatu, la show-ul din Paris

Anamaria Prodan şi fiica ei au defilat pentru Cătălin Botezatu, la show-ul din Paris

Replica API 29 februarie 2020 | 00:00 1049

Cătălin Botezatu, Rebecca și Anamaria Prodan

Designerul Cătălin Botezatu (53 de ani) a făcut senzație joi seară, la Săptămâna Modei desfășurată în Franța, la Paris. Evenimentul a fost organizat la Palatul Behague, de Federația Română de Design și Accesorii, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe și a fost un adevărat regal de modă și frumusețe, realizat în prezența a 300 de persoane, diplomați, oameni de afaceri și media, scrie click.ro.

Seara a fost deschisă de Cătălin Botezatu, primit cu aplauze după absența de anul trecut. Colecția “Fleur” a adus pe podium o rapsodie de culori și texturi fine, broderii, mătase și organza.

Foto: arhivă personală

“Colecția mea e ca un joc senzual într-o grădină superbă. Am avut un machiaj cu aplicații realizate manual de Mirela Vescan, coafurile sunt realizate de Laurent Tourette, iar căștile fabuloase din flori de artiștii români de la Povestea Florilor. Anul ăsta am avut două invitate speciale, Anamaria Prodan Reghecampf și fiica ei, Rebecca. Am avut și un moment special de balet”, a spus Bote.

Chiar dacă a traversat o perioadă mai grea din cauza problemelor de sănătate, Cătălin este foarte activ, dovadă stând prezentările de modă încununate cu succes.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cica e foarte activ. Pidosnicul asta e cat se poate de pasiv. V-a dat kur sa-i laudati rebuturile? cine draq a auzit la Paris de avortonul asta?
1
0
cica se freca pe un training de fas, ea,el "baboi" de lux,evazionist lingau pe la non hablo si ja bitte depinde de anotimp
2
0
familie de tarani si panarame.Oriciti bani ai avea,proasta crestere si incultura se vad de pe luna!
2
0
Astia, parvenitii astia, fanfaronii si teribilistii astia, sacalambaiatii astia,... hahalerele astea, care au furat si care au fentat statul facand figuratie, sunt rusinea societatii. Nu-i mai promovati. Nu!
2
0
De ce poponarul nu da milioanele de euro inapoi la Bancorex? De ce promovati excrocii si infractorii? De ce promovati si samsarii de fotbalisti? Cate impozite a platit ordinara la fisc?
4
0
iar promovati taranii astia obositi si parveniti ?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218