REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Anastase: Când vrăjitorul Ponta ghiceşte în cărţi, românilor le apare o nouă taxă

Anastase: Când vrăjitorul Ponta ghiceşte în cărţi, românilor le apare o nouă taxă

Replica API 8 noiembrie 2013 | 00:00 208

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase îl ironizează pe premierul Victor Ponta spunând că acesta este "un vrăjitor" care , "de câte ori ghiceşte în cărţi, românilor le apare o nouă taxă", ea susţinând că dacă Ponta nu ar fi girat reţele de corupţie românii nu ar trebui să plătească taxe noi. Roberta Anastase spune, în mod ironic, că premierul Victor Ponta este "un vrăjitor care a găsit o soluţie miraculoasă pentru România: inventarea de noi taxe şi impozite", transmite Mediafax. "De câte ori ghiceşte vrăjitorul Ponta în cărţi, românilor le apare în drum o nouă taxă, un nou impozit", a afirmat Anastase, joi seară, în discursul pe care l-a ţinut, în calitate de preşedinte al PDL Prahova, la şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al acestei organizaţii. Anastase a mai spus că "dacă Ponta nu ar fi girat o reţea de corupţie ca a lui Păvăleanu (Marcel Păvăleanu, fost angajat al Secretariatului General al Guvernului, în prezent arestat preventiv sub acuzaţiile de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro - n.r.), probabil nu ar fi fost nevoie să crească din nou taxele şi impozitele".

Afirmaţia referitoare la fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului aflat în arest preventiv a fost făcută în contextul în care şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Prahova a avut loc în oraşul Plopeni, iar Păvăleanu este preşedinte al PSD Plopeni. În contextul acestor afirmaţii, Roberta Anastase a criticat întreaga organizaţie a PSD Prahova, despre care a afirmat că "nu mai este o organizaţie politică, ci un grup infracţional organizat", Anastase spunând că din punctul său de vedere şi alte organizaţii judeţene ale PSD se comportă asemenea unor grupuri infracţionale. În discursul său ţinut în faţa celor aproximativ 400 de membri ai PDL Prahova prezenţi la şedinţa de la Plopeni, Roberta Anastase l-a ironizat şi pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, spunând că, în opinia sa, Antonescu este singurul care mai crede că el va fi candidatul USL la alegerile prezidenţiale de anul viitor. De asemenea, Anastase a spus despre Victor Ponta şi Crin Antonescu că "apar mai des la televizor decât apărea Ceauşescu plus toată pleiada de oameni care-i cântau ode şi-i compuneau poezii".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369