REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anca Serea a ajuns de urgență la spital. „Am făcut CT cranian“

Anca Serea a ajuns de urgență la spital. „Am făcut CT cranian“

Replica API 3 decembrie 2021 | 03:05 935

Anca Serea a ajuns de urgență la un spital privat din București, după ce, în dimineața de Sfântul Andrei, a acuzat amețeli puternice și nu a reușit să se dea singură jos din pat. Vedeta Prima TV a petrecut o noapte sub supravegherea medicilor și a făcut mai multe investigații, printre care și un CT cranian.

Anca Serea

De Ziua Națională României, Anca Serea s-a întors acasă, la cei șase copii și la soțul ei. Mezinii aveau mare chef de joacă, după imaginile publicate de Anca pe contul personal de Instagram.

Tot pe Instagram Anca și-a liniștit fanii cu privire la starea ei de sănătate. Dacă inițial vedeta a crezut că are Covid-19, cele două teste rapide negative au liniștit-o. La spital, Anca a făcut un CT cranian, pentru a elimina o potențială cauză gravă pentru amețeala resimțită marți dimineață.

„Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a dezvăluit Anca Serea, pe Instagram, scrie click.ro.

foto: arhiva personală

Anca Serea, de urgență la spital. Cum s-a întâmplat totul

Totul a început marți dimineață, când Anca nu s-a putut ridica singură din pat, din cauza amețelilor. Diagnosticată în urmă cu mult timp cu anemie severă, Anca a exclus mai întâi o posibilă infecție cu noul coronavirus, apoi a plecat la spital, însoțită de soțul ei.

„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital”, a explicat Anca pe Instagram.

După câteva perfuzii și un set complet de analize, vedeta a primit acceptul medicilor să pleca acasă. ”Am făcut multe investigații, perfuzii și azi mă simt mult mai bine cu excepția somnului”, le-a răspuns prezentatoarea de la Prima TV fanilor care au întrebat-o care e starea ei acum.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa scrii pe insta si feisbuc atunci cand te caci. Scrieti tot sa nu se piarda ceva
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920