REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anca Serea, de urgență la spital, în Bulgaria: „Nu auzeam cu urechea dreapta, nu vedeam cu ochiul drept“

Anca Serea, de urgență la spital, în Bulgaria: „Nu auzeam cu urechea dreapta, nu vedeam cu ochiul drept“

Replica API 10 august 2020 | 00:00 1322

O experiență de infarct a trăit Anca Serea (39 de ani) pe 6 august, chiar în ziua în care fiica ei cea mare, Sarah, a împlinit 13 ani. Vedeta a lipsit de la aniversarea copilei, din cauza unor probleme de sănătate, pe care le-a explicat ulterior într-un live pe Instagram. "Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei", spune Anca Serea, care a ajuns de urgență la spital, în Bulgaria.

Anca Serea

"Am primit numeroase mesaje de la voi, de îngrijorare, pentru care vreau să vă mulțumesc. Din păcate, mă aflu la spital, am avut o problemă de sanatate. Nu știu câți dintre voi știți că eu am o anemie severă. Povestea este că am plecat cu Adi (n.r. Adrian Sînă, soțul ei) în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina. Am simțit că nu am o stare generală foarte bună. Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niste calciu, magneziu, mi s-a făcut foarte rau, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele", povestește vedeta.

Anca Serea, la spital: "Analizele sunt destul de slabe"

A durat o veșnicie până a venit ambulanța, Adrian s-a speriat și el foarte tare. Problema e că oamenii nu vorbeau engleză aproape deloc. M-au dus la un spital de acolo și m-au întrebat dacă vreau să stau internată 4 zile, că ei nu au nici cea mai vagă idee ce se întâmplă, era spital covid. Am refuzat să ne internăm, am mers la un alt spital, am stat peste noapte în Bulgaria și am ajuns cu greu acasă, în București. Acum sunt la spital, analizele sunt destul de slabe în ceea ce privește hemoglobina și cantitatea de fier. Hemoglobina am avut-o 5-6, știu că pentru femeile de vârsta mea este o valoare foarte mică, iar fierul l-am avut 5", a povestit Anca Serea, mămica-eroină din showbiz. Anca are 6 copii: pe David (18 ani) şi pe Sara (13 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar pe Noah (7 ani şi jumătate), Ava (5 ani şi jumătate), Moise (3 ani şi jumătate) și mezina Leah (11 luni) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu ne pasa ce face aceasta iepuroaica!
2
0
asa patesti daca ti-o bagi in urechi si in ochi. In cur nu era de ajuns, lacomie! LOL
1
0
lasati.ne dreq cu fatatoarea asta adventista,care n.a muncit o zi in viata ei!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920