REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anca Serea, răspuns pentru cei care i-au criticat cea de-a șasea sarcină

Anca Serea, răspuns pentru cei care i-au criticat cea de-a șasea sarcină

Replica API 26 aprilie 2019 | 00:00 414

Anca Serea

Iată că visul Ancăi Serea s-a îndeplinit și, dacă vedeta mărturisea cu ceva timp în urmă că și-ar mai dori copii, se pare că rugile i-au fost ascultate! Deși viitoarea mămică este în culmea fericirii la gândul că se va mări familia, se pare că nu toți admiratorii acesteia au fost încântați de veste, chiar dacă nu este vorba de viața lor.

Cea de-a șasea sarcină a Ancăi Serea a stârnit un val de controverse în mediul online, după ce vedeta a anunțat în cele din urmă că va deveni din nou mămică, fiind deja însărcinată în 6 luni. Tocmai pentru a evita criticile, probabil, soția lui Adi Sînă a decis să își țină sarcina ascunsă o perioadă, însă dacă în primele luni s-a putut acest lucru, în cele din urmă vedeta a făcut totul public.

Cuplul Serea-Sînă urmează să întâmpine pe lume o fetiță și viitorii părinți sunt în culmea fericirii, însă Anca a cam fost criticată de prietenii săi virtuali de pe rețelele de socializare, după ce a anunțat că va deveni din nou mămică, mai ales după ce a povestit că starea ei de sănătate s-a agravat din cauza lipsei somnului.

„Așa se fac banii..Faci copii ca să tot apari la TV să intre banii în cont, să tot fii invitată la emisiuni. Cu atâtea femei pe lângă copiii ăștia să tot faci copii, are cine să îi crească”, „Și o bonă care să se ocupe de copii, o bucătăreasă pentru gătit și o femeie de serviciu la curățenie! Cred că le aveți pe toate”, „Nu prea cred că îi creșteți voi..doar așa pentru plimbări..E greu cu șase copii”, „Să muncească ea pe 1700 de lei pe lună, să vedem mai face 6 copii?!” au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Aceasta le-a dat fanilor imediat răspunsul: „O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire și bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor și nimic în această călătorie nu se compară cu legătura între prunc și mam”, a explicat vedeta.

Anca și Adi s-au gândit la toate detaliile venirii pe lume a micuței lor și au ales pentru aceasta un nume special. Fetița se va numi Leeah, iar frățiorii ei numeroși abia așteaptă să o poată strânge în brațe. Anca dezvăluia, în urmă cu ceva vreme, pe când avea doar 5 copii, că își mai dorește încă doi, deci, cine știe ce va mai urma în familia Serea-Sînă?! Acum vedeta este cu un copil mai aproape de idealul ei în ceea ce privește familia.

„În familia noastră e așteptată cu mult drag, este fetiță și se va numi probabil Leeah, frățiorii ei vor decide! Va mulțumim tuturor pentru gândurile bune și pentru că ne sunteți mereu alături în cele mai importante momente din viață. Pupici voioși și îmbrățișări calde de la o mămică emoționată, recunoscătoare și foarte fericită!”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se mai imuiaza mult asta?unii muncesc,altele fata pe banda.Cind Nu o sa mai dea primariile onorarii nesi la toti loserii greieri gen barbatu-sau,sa vedem de unde o sa mai aiba bani cu carul?
1
0
Se baga in seama si fitoasa asta, cu aparitiile ei prin presa si televiziune, cu expunerile ei exagerate despre casa, familie, copii, trecut,....etc. Cine este acest personaj, vre-o mare vedeta ?? Traieste din aceste expuneri?! Prea mult, mult prea mult! Pe cine intereseaza !?
4
0
,,Vocea si talentul meu !"
3
1
Sunt Anca Serea si recomand Parusan! Vax! Daca as auzi "Sunt Loredana Groza si recomand..." as aprecia. Pentru ca aceasta din urma este o adevarata vedeta. Si persoana care a facut mult pentru muzica romanesca. Dar panarama asta care tot filmeaza prin casa cu diverse ocazii, de parca este mare formatoare de opinie si exemplu de urmat, care toarna copii de parca are o norma la acest capitol, ce tot este atat de mult bagata in seama? Ce o recomanda?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218